- Konu Sahibi enise_enise
-
benim ilk defa adetim 10 gün geçti kahverengi ve pembe bi leke geliyo 2 gündür bu lekelenmede peceteyle sildigim zaman geliyo camaşırımda leke hiç yok adet belirtilerimde yok ayakta çok fazla kaldıgımda belim çok fena agrıyo adet geçikmesi olunca 5.gün test yaptım evde negatif çıktı sizce bu neden oluyo lütfen yardım edin :18:
canım evliysen bebek yerleşirken 9. gün kahverengi kanama olur diye duymuştum. evli değilsen sorun yapma bi arkadaşımda da oldu böyle kahverengi kanama bir iki gn sonra adeti oldu
2 senelik evliyim canım ve bebek çok istiyoruz 4 ay öncesi aşılama yaptırmıştım tuttu ama düştü kansızlıgım yüzünden bende tedaviyi bırakmıştım bu ayda böyle olunca insan umutlanıyo inş dedigin gibidir canım teşekkür ederim cevap verdigin için
ayyyy inşallah bi bebeğiniz olurAllah gönlünüze göre versin . yerinde olsam hemen bi doktora giderim :)
inş canım ya ama bide başka bişeydir diyede çok korkuyorum :18:rabbim seninde gönlüne göre versin inş doktora gidicemde izin almaya çalışıyorum ilçede oturuyorum bende ile gitmem gerekiyo doktor için canım ya
korkma inşallah yoktur bişey iyi haberlerini bekliyorum :) sevgiler :)
inş o iyi haberi veririm canım sen evlimisin çocuk varmı sende
benim ilk defa adetim 10 gün geçti kahverengi ve pembe bi leke geliyo 2 gündür bu lekelenmede peceteyle sildigim zaman geliyo camaşırımda leke hiç yok adet belirtilerimde yok ayakta çok fazla kaldıgımda belim çok fena agrıyo adet geçikmesi olunca 5.gün test yaptım evde negatif çıktı sizce bu neden oluyo lütfen yardım edin :18:
ay okurken ben bile heycanlandım ayın 6sında 10 gün geçti demişsiniz bugün 12.gün oluyor bence en kısa sürede kan testi yaptırın derim ennn kesin sonuç bende iki aylık evliyim ben çok istiyorum bebiş ama daha çok erken diyoruz işte
bekarım ben ama iki yıldır ilişkim var
canım inş en kısa sürede rabbim bi evlat nasip etsin sana inşama malasef yeni doktordan geldim aşılama sonucu düşük yaptıgım için rahimin içi zarar görmüş ve rahim duvarım kalınlaşmış buda adet olmamı engelliyomuş doktorum 1 veye 2 güne kadar kanaman olcak dedi hayırlısı artık rabbim bu seferde nasip etmemiş demek ki vardır bi zamanı dua et bana olur mu lütfen artık bebişim olsun = (((
allah tamamını erdirsin inş canım hakkınızda hayırlısı olsun
ayy inşallahh bi evlenseydik bizde
bugünlerini daha iyi geçirmeye bak bence evlenince bebek falan sorunu ortaya çıkıyo bende eşimle 4 sene konuştum sonunda evlenelim dedik bak şimdide bebek için ugraşıyoz
ayy inşallahh bi evlenseydik bizde
olur inşallah en kısa sürede :) ee gittin mi doktora merak ettim bende :)
inş en kısa zamanda evlenirsiniz canımbugünlerini iyi degerlendir bence evlenince bebek falan derdine düşünce gözün hiç bişeyi görmüyo bende eşimle 4 sene konuştum sonunda karar verdik evlenmeye çok şükür ki anlayışlı bi eşe sahibim rabbim herkeze nasip etsin canım benim
Allah mutlu etsin daim etsin inşallah
gittim canım bugün kan tahlili yaptı cuma sonuçları alcam inş ulturasonda baktı rahim kalınlaşması olmuş düşük yaptım demiştim ya o yüzden bu engelliyomuş adetti ilaç koydu vajinaya şimdi adettim eskisi gibi olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?