Kızlar lütfen yardımcı olun sizce hamilelik var mı?

Anladım canım ihmal etme kendini belirtin var mı peki
Karnıma kramplar geliyor bazen üst tarafta ama altta değil. Hiç regl olacak gibi hissetmiyorum beyaz akıntı falan oluyor ama. Bı de bu ay işe girmiştim yoruluyorum falan belki ondanda gecikmiş olabilir diye düşünüyorum tabi gönül ister ki hamile olayım ama . Rabbim bizlere nasip etsin inşallah hayırlıyla evlat sahibi olmayı

Karnıma kramplar geliyor bazen üst tarafta ama altta değil. Hiç regl olacak gibi hissetmiyorum beyaz akıntı falan oluyor ama. Bı de bu ay işe girmiştim yoruluyorum falan belki ondanda gecikmiş olabilir diye düşünüyorum tabi gönül ister ki hamile olayım ama . Rabbim bizlere nasip etsin inşallah hayırlıyla evlat sahibi olmayı
Amin canım inşallah stresten de olabilir tabi soğuklar da başladı üşütmüş bile olabilirsin ama pozitif görürsen paylaş buradan canım mutlaka

Amin canım inşallah stresten de olabilir tabi soğuklar da başladı üşütmüş bile olabilirsin ama pozitif görürsen paylaş buradan canım mutlaka
Merhaba negatif çıktı bu ay ben evlendim malesef :)

Kizlar sizce bi hayalet çizgi var mi ben mi öyle görüyorum lütfen yardımcı olun 🥲

Eklentiler

• 20231012_090700.webp
    20231012_090700.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 77
Hayırlısı olsun canım bir dahaki ay gün aşırı değerlendir kan değerlerine de baktır umarım Bidaha ki ay güzel haberler verirsin bana
İnşallah canım Allah razı olsun eğer sende bekliyorsan hamile değilsen rabbim hayırlısi ile sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin hamileysende sağlıcakla kucağına al :)

Sanirim yok canim çünkü biraz önce tekrar test yaptim yine tek çizgiydi maalesef
Hayırlısı canım üzülme her ay hamile kalabilme şansımız var çok şükür . İllaki olur Allah'ın izniyle

İnşallah canım Allah razı olsun eğer sende bekliyorsan hamile değilsen rabbim hayırlısi ile sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin hamileysende sağlıcakla kucağına al :)
Yok kuzum benim bata daha 5 gün var bekliyorum 🥰 Allah razı olsun inşallah bu nasip olur 🥰

Ya benim bu aşılama sonrasi yaptığım testti. Bu ikinci aşılama ama çok üzgünüm yine olmadı
Kan testi ver istersen canım kesin sonuç o . Üzme kendini ne insanlar var çocuğu olmaz denilen ama bir anda oluyor. Rabbim nasip eder inşallah stres yaptıkça daha da zorlaşıyor rahat olmak lazım

Kan testi ver istersen canım kesin sonuç o . Üzme kendini ne insanlar var çocuğu olmaz denilen ama bir anda oluyor. Rabbim nasip eder inşallah stres yaptıkça daha da zorlaşıyor rahat olmak lazım
Rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu kadar uğraşıpta olmayınca ister istemez hem çok üzülüyorum hemde stres yapıyorum

Bende kan testi verdim negatif :( adette yok hala gecikmenin 9. Cu gününe girdim

Back
X