• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımcı olun sizce var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

huzur001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Sağdaki testi dün sabah ilk idrarla yaptım, diğerini gün içinde öğleden sonra akşam üzeri gibi yaptım adetime 3 gün var bu arada

Eklentiler

• 1000083310.webp
    1000083310.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 58
Pozitif gözüküyor. İlk idrarla yapılan daha net sonra gün içinde su vs içtikçe idrarda seyrekleşebilir beta. Silik bir çizgi gözüküyor çünkü. Bence hemen kan vermelisiniz. Hayırlı olsun

Bariz var gibi gözüküyor hemen kan ver canım hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun 🤍 konudan bağımsız ama geciktin mi belirtiler neydi

Bariz var gibi gözüküyor hemen kan ver canım hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun 🤍 konudan bağımsız ama geciktin mi belirtiler neydi
Hayır canım adetime 3 gün var, çok baş ağrısı ve kasık ağrısı vardır evde de test olduğu için aman yapiyim zaten yoktur bişey dedim:) hemen ilk dakikada silik çizgiyi gördüm sonra gidip farklı marka test aldım ondada hafif bi karartı gibi gözüküyor ama bilemedim galiba adet günümü bekliycem kan veripde negatif çıkarsa üzülürüm galiba

Hayır canım adetime 3 gün var, çok baş ağrısı ve kasık ağrısı vardır evde de test olduğu için aman yapiyim zaten yoktur bişey dedim:) hemen ilk dakikada silik çizgiyi gördüm sonra gidip farklı marka test aldım ondada hafif bi karartı gibi gözüküyor ama bilemedim galiba adet günümü bekliycem kan veripde negatif çıkarsa üzülürüm galiba
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım buraya da güzel haberler verirsin bize inşallah hadi bakalım

Back
X