Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKızlar lütfen yardımcı olun sizce var mı
Pozitif gözüküyor. İlk idrarla yapılan daha net sonra gün içinde su vs içtikçe idrarda seyrekleşebilir beta. Silik bir çizgi gözüküyor çünkü. Bence hemen kan vermelisiniz. Hayırlı olsun
Hayır canım adetime 3 gün var, çok baş ağrısı ve kasık ağrısı vardır evde de test olduğu için aman yapiyim zaten yoktur bişey dedim:) hemen ilk dakikada silik çizgiyi gördüm sonra gidip farklı marka test aldım ondada hafif bi karartı gibi gözüküyor ama bilemedim galiba adet günümü bekliycem kan veripde negatif çıkarsa üzülürüm galiba
Hayır canım adetime 3 gün var, çok baş ağrısı ve kasık ağrısı vardır evde de test olduğu için aman yapiyim zaten yoktur bişey dedim:) hemen ilk dakikada silik çizgiyi gördüm sonra gidip farklı marka test aldım ondada hafif bi karartı gibi gözüküyor ama bilemedim galiba adet günümü bekliycem kan veripde negatif çıkarsa üzülürüm galiba