kızlar lütfen yardımcı olun

karanfilll

Sonsuz şükürler Allah'ım..
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.212
219
163
benim adetime daha 7gün var biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı şaşırdım ovulasyonumun geçmiş olması lazım evde gebelik testide vardı onuda yaptım 5dakika içinde çok silik ikinci çizgi çıktı.hamileysemde bu kadar erken çıkarmı.yoksa hala yumurtluyormuyum anlamadım.

Hadi ovulasyon testi belki tekrar yumurtluyorsundur ondan diyelimde,gebelik testindede çıkması kafa karıştırıcı.Ama bence hamilesin cnm.Bi kaç gün sonra tekrarla gebelik testini yada git hemen kan testi yaptır,çok heyecanlı valla:):)

Hadi ovulasyon testi belki tekrar yumurtluyorsundur ondan diyelimde,gebelik testindede çıkması kafa karıştırıcı.Ama bence hamilesin cnm.Bi kaç gün sonra tekrarla gebelik testini yada git hemen kan testi yaptır,çok heyecanlı valla:):)

inşallah ya dediğin gibidir çok istiyorum.gebelik testini elime alıp alıp bakıyorum yanlışmı görüyorum diye ama hayır ikinci çizgi çok açık rengli ama var.benim anlamadığım bukadar erken zamanda çıkarmıki oyüzden umutlanmak istemiyorum.

Adetime 5 gun kala sabredemeyip evde test yapmistim iki cizgiyi gordum hemen doktorumu aradim bana ayni gun kan testi yapildi ve hamile oldugum mujdesi verildi.Insallah sende hamilesindir.

bencede sabredemiyorsan kan testi yaptır böyle kendini de yeme :) inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)

amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.kan testi için günümü beklemek istiyorum eğer hamile değilsem daha çok üzülürüm çünkü.

Back
X