kızlar lütfen yardımcı olun :((

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
erkek arkadaşım izmir' de. ben ankarada' yım. 3 yıldır birlikteyiz. oraya eylülde gitti erkek arkadaşım. orda görüştüğü arkadaş grubu içinde 2 tane de bayan arkadaşı var ve sık görüşüyorlar. evlerine de geliyor bu kızlar. ben artık rahatsız olmaya başladım ve ne zaman onlarla ilgili bi şey desem, hiç ayrılmak istemeyen adam 'tamam bunaldım, ayrılalım' diyor :( kızlarlar tanıştım yüzyüze. gerçekten sıcak insanlar ama içim bir türlü rahat etmiyor. bugün ya onlar, ya ben dedim. bana yol verdi resmen ve tersledi :(( ne kadar değerliler anlam veremiyorum. bana 'böyle bi şeçenek gereksiz ve olamaz' diyor. bugün nerdeyse -bir de bir tane daha erkek arkadaşları da yanlarında vardı- tüm gün beraberlerdi :50: ne yapmalıyım kızlar. lütfen yardımcı olun :43:

yanlış anlama ama dört kere mi ne aynı konuyu yazmışsın. başta sana hak veriyordum ama şu an dördüncü konunu da açtıktan sonra bence sen erkek arkadaşını bunaltıyorsun. sürekli bundan şikayet ediyorsun(burada konu açtığın gibi) verilen cvplardan da tatmin olmuyrosn üsteliyorsn vs.
e sevgilin de bu kadar küçük şey için ayrılalm diyorsa evlilik sürecinde veya evlilik de çok daha ciddi sorunlarda bunu diyecektir.
şimdi karar senin
ama lütfen başka konu açma

Back