Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kan degerlerimin düsüklüğü sebebiyle tahlil yaptırdım. Betahcg degerime de bakılmış. 0.433 cıkmıs. Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla cinsel bir birliktelik yasadık. Hamile miyim ? Böyle bir sey mümkün müüü
kan degerlerimin düsüklüğü sebebiyle tahlil yaptırdım. Betahcg degerime de bakılmış. 0.433 cıkmıs. Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla cinsel bir birliktelik yasadık. Hamile miyim ? Böyle bir sey mümkün müüü
Hamile değilsin sürtünme ile de olmuyor gebelik sadece dikkat et ben ilişkiye girdiğimde 0.200 çıkmıştı 15 gün sonra 90 çıkmıştı hamileydim o zaman ama düşük yaptım ben evlyim ama onuda belirtym
Hamile değilsin sürtünme ile de olmuyor gebelik sadece dikkat et ben ilişkiye girdiğimde 0.200 çıkmıştı 15 gün sonra 90 çıkmıştı hamileydim o zaman ama düşük yaptım ben evlyim ama onuda belirt neden o
Hamile değilsin sürtünme ile de olmuyor gebelik sadece dikkat et ben ilişkiye girdiğimde 0.200 çıkmıştı 15 gün sonra 90 çıkmıştı hamileydim o zaman ama düşük yaptım ben evlyim ama onuda belirtym