Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz

Melenkolikkk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
159
7
13
26
Kızlar tarlusal adet sokusu ilaç kullanırken kanda gebelik testi yapmak sonucu değiştirir mi tarlusalin testle bı alakası var mı bilen yardımcı olabilir mi

İlk defa test yaptırdım içinde tuz gibi bisy vardı onu kullanmadan yaptım yanlış sonuç verir mi bilgin var mı
Olayı açık açık yazsana bı ne ne olduğunu tarlusal kullandın kanda gebelik baktircan sonucu değiştirmez de niye baktiriyon zaten adet söktürücü kullaniyon adet olmak için doktor uygun görmese söktürücü yazmaz ve söktürücü vermeden kanda bakar gebe olmadığına emin olduğunda verir tarlusal

İlk defa test yaptırdım içinde tuz gibi bisy vardı onu kullanmadan yaptım yanlış sonuç verir mi bilgin var mı
Tuz gibi dedin su gebeli testin içindeki gerçekten bunu Şormak için çok düşündün mü bozulmasın diye içine konulan şey nemlenmesin diye

Sen onu da mı kullancan sanmiyon test yaparken
İdrar testi yaparken o içinden çıkan şeyi kullanilmiyo o içindeki nemlenmesin bozulmasin diye konuyo ne alaka onla

Tuz gibi dediğiniz şey ne? Testler nemlenip bozulmasın diye içlerine konulan paketler mi ne alakası var onlarla bu soruları ciddi mi soruyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
Arkadaş her yerde sormuş

Eklentiler

• Screenshot_20211228-095924.webp
    36 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20211228-095912.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 32
Nem tutucu küçük şeyi diyorsunuz. Üzerinde uyari yazar, yemeyiniz, kullanmayınız diye. Testi nasil kullanmaniz gerektigi de yaziyor kutu icinde. Okumaya bu kadar düşman olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…