K kawaciu Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 34 2 36 İstanbul 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #1 merhaba arkadaşlar hayırlısıyla ikinci oğlum olacak isim konusunda çok karasızım birici oğlumun isimi doğukan ikincisini doğukana uyacak bir isim arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz*
merhaba arkadaşlar hayırlısıyla ikinci oğlum olacak isim konusunda çok karasızım birici oğlumun isimi doğukan ikincisini doğukana uyacak bir isim arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz*
heidi139 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2011 404 9 68 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #2 kaan olabilir mi canım güzel isim bence her türlü gideri var :) hem doğukana da uygun.
K kawaciu Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 34 2 36 İstanbul 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #3 ya canım eltimin oğlusunun adı kaan onu koymak istemiyorum...
fatosch88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2012 327 2 26 37 Almanya 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #4 heidi139 .!.: kaan olabilir mi canım güzel isim bence her türlü gideri var :) hem doğukana da uygun. Genişletmek için tıkla... bende oglusuma kaan ismini vericem ins:) dogukan -batuhan olabilir baska bulamadim canim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini
heidi139 .!.: kaan olabilir mi canım güzel isim bence her türlü gideri var :) hem doğukana da uygun. Genişletmek için tıkla... bende oglusuma kaan ismini vericem ins:) dogukan -batuhan olabilir baska bulamadim canim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #5 güney tan nasıl, tabi batıkan da ilk aklıma gelen ama mutlaka sizde düşünmüşsünüzdür
K kawaciu Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 34 2 36 İstanbul 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #6 fatosch88 .!.: bende oglusuma kaan ismini vericem ins:) dogukan -batuhan olabilir baska bulamadim canim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini Genişletmek için tıkla... ya canım batuhan kulağa hoşgeliyor bu isimide düşünebilirim...
fatosch88 .!.: bende oglusuma kaan ismini vericem ins:) dogukan -batuhan olabilir baska bulamadim canim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini Genişletmek için tıkla... ya canım batuhan kulağa hoşgeliyor bu isimide düşünebilirim...
mcan84 acısada öldürmez... Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 2.733 238 163 Diğer 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kawaciu #7 batıkan veya batuhan uyar.eğer iki isim düşünürsen sonu can olan isimlerde çok rahat uyar.doğuş can mesela birebir uyumlu...
batıkan veya batuhan uyar.eğer iki isim düşünürsen sonu can olan isimlerde çok rahat uyar.doğuş can mesela birebir uyumlu...