KIZLAR LÜTFEN YARDIMM

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba kızlar lütfen yardım edin evim çok küçük ve kullanışsız ben burayı nasıl değiştirebilirim eşyalarım evime uygun değil lütfen yardımcı olun artık bu evden çok soğudum

Koridordaki halıyı salona koy shaggy ler aynı olmasada halı kumaşları aynı göküzür açık renk bi orta sehpa belki orayı aydınlatır

evet cnm diğer fotolarıda,yüklüyorum

Bu ev küçükse ben fare deliğinde yaşıyorum. Önce bi şükret... Evim bahçekatı güneş yoksa karanlık.. 70 m2.
Mutfağında masan var daha nolsun oturduğun yerde kocaman üçlü koltuğun var.
Benim evime misafir gelse ayağı dışarda kalır.

Eviniz fazla küçük değil sadece kahve mobilyalar evi bogmuş halıların desenleri değişik hoş durmamış birde mobilyaları çok duvarlara yapıştırmışssınız.daha ayrıntılı foto atarsanız yardımcı olurum

yok cnm buna da şükür bnmki çok plansız arada oturma odamdan büyük bi yer var gereksiz orayı oturma odası yapmış olsam hemen dışardan girdiğinde oturma odasına girmiş ol can

bende halıları hiç sevmiyorum peki hangi renkler açar

Bide bi sorum olcak kızlar 2 tane biri 4 yaşında biri 2aylık çocuklarım var arayı çocuk odası yapsam olur mu bnm ayrı odam olmadığı için hepsi yatak odasında

mobilyaların koyu renk ,halıların da imkanın varsa onları değiştirebilirsin.

2 li kahve koltuk yerine karşı duvardan başlayan koltuk daha hoş olur.

fayans ve halılar aynı tonlarda olduğu için koridor da kasvetli görünüyor.

ayrıca evin küçük falan değil.

bende halıları hiç sevmiyorum peki hangi renkler açar

Sevdiğiniz açık tonlar olabilir mesela bir sonraki mobilyanız bej bir köşe koltuk takımı açık mavi bir halı küçük sehbalar duvara resim çerceveleri düz bir tül olabilir tabi siz kendi zevkinize göre hayal edin araştırın mesela giriş bölümünü oturma bölümünü ayrı gösterecek bir şey lazım...fortmanto yerine duvara monte ayakkabılık ve üstüne askılık yapılabilir böylece daha şık olur. Birde ayna kullanın evi ferah gösterir mobilyaları beyaz renk seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…