kızlar lütfen yardımmmmm

NS72

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
111
0
316
İstanbul
merhaba kızlar ben 10 senelik evliyim şu andada hamileyim ve hamıleliğim rısklı geçiyor ve bende bu süre boyunca annemde yatarak geçiriyorum zamanımı benim bu geçirdiğim süre boyunce kayınvaldem tarafından sadece 1 kez zıyaret edılmemı anlamıyorum inanın ve bızim aramızda kavga veya herhangi bır sürtüşmede yoktu bırde aynı bınada kalıp ona yardımcı olan biriyim herkonuda bu cuma günü tam 1 hafta hastanede yattım acil olarak gene arayıp sormadılar bıle üstüne üstlük armutluya tatıle gittiler ....
eşimde bu gebeliğim boyunca aksi gibi yardımcı olacağına benı sıtresesokup durdu inanın sesini duyuncabile gerilmeye başlıyorum artık.Eşim serbest çalıştığı için işlerden stres yaşıyor dıye hamılelık boyunca sıkınılarımı bıle ona yanı ağrılarımı vs gibi durumlarımı söylemedım tek gerilmesın diye ama genede olmuyorrr.8 ay boyunca 6 kez doktora gittik ondada burnumdan geldı gelmeseydı daha iyi olurdu agresıf ve stresli olarak bır tebessüm bıle olmadan gidip geldik şimdi kafayı yiyeceğim ben bu kadar özverıde bulunurken nerede hata yapıyorum acaba bunlarıda kımseye söyleyemiyorum annemlerde uzuluyorlar durumuma insan hiçmi aramaz dıyorlarrr eşe dosta komşudan damı ayıp dıyorlar ama elimden birşey gelmiyorrr kı kızlar ancak sabır dıyorum 10 güne kadar stressız kalıp erken doğum olayım olacak inşallah 34 haftalık morala ihtiyacım varrr
gebelikten sonra nasıl bır yol izleyeyım bana bır yol gösterırmısınız kızlarrrr
yapımda küs kalmakta yokkk eğer öyle olursa bu kerede eş ile gireriz bır birimize ne yapacağımı şasırdım

eşi hamileyken eşlerinden daha çok naz niyaz edip alınganlık yapan erkeklerden nefret etmeye başladımmmm!..

bence siz şu anda sadece bebeği düşünün. doğumda herkes bi araya gelir de düzelir inşallah...

canım boşver şimdi bunları dert etme az bi zamanın kalmış bebişini kucaklamaya ona odaklan .. seninde bu zorlu zamanın geçtikten sonra alır karşına kırmadan konuşursun nedenini anlamaya çalışırsın .. konuşamazsanda araya birazcık mesafe at o zaman .. zaten bebeğiniz doğunca torunlarını görmeden yapamaz onlar mutlaka hergün arar sorar ..

şimdi sen bunları düşünme sağlığını ve bebeğini düşün doğumdan sonra yeri geldiğinde kayınvalidene de eşine de cevabı verirsin üzülme değmez

esiniz ve esiniz ailesi cok gamsiz insanlarmis
sanki dogacak cocuk onlarin torunu degil neyseki az zamaniniz kalmis
onuda atlattiktan sonra ayni mesafeyi koruyun bence en azindan esinizin ailesiyle
zor zamaninizda yaninizda olmayanlar iyi gününüzdede olmasin

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,şuanda bebeğinizi düşünmek zorundasınız
kayınvalidenizin yaptığı ise çokk ayıp bence,insanlar böyle günlerde dost düşman hepsini tanıyorlar
sizde doğumdan sonra ona göre davranın

Allah sağlık sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
Doğumdan sonra da herşeyi çok bilirler,herşeyle çok ilgilemiş gibi karışırlar,laf var icraat yok...
O zamanda eliizde koz olur,cevabını şak diye yapıştırırsın...
Zaten gergindim,kayınvalidene iyicene uyuz oldum:))

katılıyorum kesınlıkle.. Bence de bebek doğunca her şey yoluna girer merak etmeyin.. Şu an sadece bebeği düşünün.. İnşallah hayırlısıyla kazasız belasız doğar..

kızlar sağolun verdiğiniz cevaplarla benı bıraz rahatlattınız dediğiniz gibi bakalım doğumdan sonra ne olacak beklayıp göreceğiz size buradan yazarım harşeyi gerçi ben inanmıyorum bıle 2 kat çıkıpta bebişe bakmaya bile geleceğine vallahı ne yalan söyleyeyim gelirse bebişi yıkamaya evime gelsin 2 kat yukarı ben 2 kat aşağı ındırme taraftarı değilim teklifte etmiyeceğim başımın çaresıne bakarım gibime geliyor ne dersinizzzz analarımızda yalnız buyutmedilermı bizleri

Tipik kayınvalıde davranışı neden arayıp sormadıklarını ben sana söyleyeyim Çünkü annende kaldığın için onlar şimdi kendi kafalarında niye kendi evinde kalmadı biz bakardık bir tabak yemek geline veremiyecekmiyiz de annesine gitti diyorlar eğer annesini istiyorsada annesi gelinin yanına gelseydi diye düşünüyorlar Eşinede böyle anlattıkları için eşinde sana kapris yapıyor Yani kıssadan hisse dağ dağa küsmüş kimsenin haberi olmamış

canım ya onlar bız bakarız demediler ki hiç benim eşimde zaten kendisi karar verıp anneme bıraktı yatakan kalkmam yasak düşük tehlikesi var idi devamlı onlar bakmak isteseydıler söylerler di

eşin surat asıyor, kaynanan ziyaretine bile gelmiyor,
valla seninkiler öylemidir bilmem ama bazı koca ve kaynanalar, gelin hamile kalınca, kız naz yapmasa bile, bak bak nasıl nazlanıyor, sanki tek doğuran o moduna geçerler
:bbo::bbo:
inşallah seninkiler öyle değildir ama anladığım kadarıyla bu sorunlar kısa sürede hallolacak sorunlar gibi değil.
o yüzden sen bu sorunları askıya al, düşünme bunları sadece kendine ve bebeğine konsantre ol, herşeyden önemlisi şu an senin ve bebeğin sağlığı, unutma sen üzüldükçe bu hormonların etkileniyor haliyle bebeğinde etkileniyor, doğuncada aynı şey geçerli, sen üzgünsen bebekte üzgün mutsuz olacak. Sen şimdilik sadece bebeğine konsantre ol onu belli bi aya getir, sonra bu sorunlara eğil derim, hem belki bu süreçte herşey kendiliğinden hallolmuş olur.

aynen katılıyorum.akannehir şimdi onlar sana bakmak için kendilerini zora sokmazlar ama annen baktığı içinde kapris yaparlar. bunlar böyle evlerine gidersin memnun olmazlar, gitmezsin gelmedi diye seni suçlu çıkarırlar. yani ne yapsan boş yaranamazsın. tek yolu eşinde dahil kimseyi sallama ve hayatın merkezine kendini koy. en azından şöyle düşün karnındaki bebeğin bu olanlardan hiçbir suçu yok ama emin ol senin çektiğin stresin 5 katını hissediyor ve yaşıyor. onları kafaya takma ne bileyim kalkamasanda bebişine oturduğun yerlerde bişeyler ör, bebek şekerlerini hazırla. emin ol terapi oluyo böyle şeyler.

Eğer 10 senedir sıkıntı yok ise , şimdi başladı ise,
bence de annenizde kalmanıza bozulmuşlar.
Biz de niye kalmadı, biz bakamıyor muyuz gibi,
birsürü saçma sapan düşünceleri olabilir.
Eninde sonunda çıkar dertleri ortaya.

çok ayıp etmişler kendilerinin ayıp etmelerini anlamalarını bekleme yoksa çok beklersin. böylelerine açık açık söyliyceksin ben hastanede yatarken tatile gittin için rahat ettimi hiç aramak sormak aklına gelmedi öyle olsun ne kadar kırıldım senden beklemezdim gibi laflar et. hatasını yine anlamasa bile böylelerine bunları söylemek lazım çünkü sadece dünyanın merkezine kendilerini oturtup kendilerini düşünüyorlar.

durumuna çok üzüldüm benim ailedede bu sorunlar çok oluyordu ama görümceler tarafından çok üzülür çok ağlardım ama eşim herzaman yanımda oldu özellikle hamileliklerimde olumunekankayizsmileama üzülüp dövünmenin kime zararı oldu sadece bana migren hastası oldum çıktım ama ben aşırı bişekilde kafama takardım sana tek tavsiyem hamileliğinin tadını çıkar bu günler bizim için mucize günler kimseyi takma kim gelmiş kim gitmiş umrunda olmasın :umursamaz:zaman herşeyin ilacıdır emin ol onlarda hata yaptıklarının farkındalar zamanı gelince oturup konuşursun içini boşaltırsın ama şimdi değil için rahat bişekile bebişini büyüt şimdi delikafaduldenhihoyyyt

kızlar merhaba sorunu öğrendim doğumdan sonra eşim boşanmak istediğinden sorun olmuşşş oun ailesi şimdi benım yanımda eşimin terbiyesıszliğinden insanlar şaşırmış durumdalar onlarla konuşunca anladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…