kızlar lütfen yorum yapın gözüm ondan başkasını görmüyor :(

Yapma bence.
Bakma.
Konuşmaya çalışma.
Hatta unut onu.
Çok ciddiyim.
Acı konuşuyor olabilirim ama düşün,gerçekten hoşlansaydı zaten gelip açılırdı,çok çekingense araya birini koyardı yine duygularını belli ederdi.
He diyeceksin niye bakıyor?
Bakıyorlar işte,ister ego tatmini de ister seni beğendiği için bakıyor olsun farketmez.
Biz kadınlara göre bakıyorsa hoşlanıyordur.
Erkeklere göre de güzel kadınmış bakayım da gözüm bayram etsindir.
Açılmayan adamdan hayır gelmez.

hep yalnızken karşılaşıyorm zaten ama ne dicem ki iyice gözünde basit kız olmamayım? sence ne demeliyim ona ne bahanesyle konuşabilirim canım :(

bak şöyle yap yalnız kütüphanede yakalıyorum demiştin herhalde ona yakın bir yere otur ama öyle dibinede girme yani senin orda olduğunu görsün daha sonra zaten keserse seni sende pas verirsin hiç konuşmazsada yapacak bir şey yok herkes kendi yoluna:51:

Yapma bence.
Bakma.
Konuşmaya çalışma.
Hatta unut onu.
Çok ciddiyim.
Acı konuşuyor olabilirim ama düşün,gerçekten hoşlansaydı zaten gelip açılırdı,çok çekingense araya birini koyardı yine duygularını belli ederdi.
He diyeceksin niye bakıyor?
Bakıyorlar işte,ister ego tatmini de ister seni beğendiği için bakıyor olsun farketmez.
Biz kadınlara göre bakıyorsa hoşlanıyordur.
Erkeklere göre de güzel kadınmış bakayım da gözüm bayram etsindir.
Açılmayan adamdan hayır gelmez.

siz böyle baya bi düşündüm evet haklı olabilirsiniz ama gönlüme söz geçiremiyorum bi umut bekliyorum:(

Sevgilime söyleyeyim de kimseye kibarlık edip kapıyı falan tutmasın. Bir de kolay aşık olan biri değilim diyorsunuz :/
kapıyo tutması onu farketmemi sağladı çünkü bizim okuldaki erkekler genele kaba oldukları iiçin.. yoksa o bi sebepti yoksa her kapı tutana aşık olmuyorm yani:)

canım üniversitede bir erkeği etkilemek çok kolaydır ama sadece aşık oldum onu etkileyeyim diye bakma buna değer birisimi araştır...

ilgini biliyorsa selam ver fakat fazla konuşma kaçan tarafı oyna işe yarıyor...

güzelim adam sevgilim var demiş, bundan ötesi var mı?
etkilenmişsin kibarlığından vs tamam da abartma bence
sana bakıyomuş senle ilgileniyomuş olabilir, evli barklı adamlar bile başka kadınlara bakıyor ilgileniyor sevgilisi olan mı bakmıycak?
ileride üzülmemek için bu heyecanın peşine bırak bence:ssz:

Tanımadığın bir adam

Sevgilim var diye işittirmiş sana

Bakıyor ama yaklaşmıyor

Bence uzak dur, sana yaklaşmadığı için kafanda büyütüyorsun, takıntı yapıyorsun. Peşinden koşma sakın, değecek bir şey değil

Sevgilisi varsa gerçekten, hiç iletişim kurma. Düşünsene senin sevgilinle bir kızın görüşmek istediğini. Ama olmadığından emin değilsen, hiç planlar yaparak zaman geçirme. Al karşına konuş açık açık, böylece aklındaki soru işaretleriyle yaşamaktan kurtulursun.

siz böyle baya bi düşündüm evet haklı olabilirsiniz ama gönlüme söz geçiremiyorum bi umut bekliyorum:(

Hergün karşılaştığın insanı kalbinden çıkarmak zor,anlıyorum.
Sana tavsiyem, ortadan kaybol bakalım.
Mesela ben olsam en çok nerede karşılaşıyorsak oralara gitmezdim bir süre.
Yemeği farklı yerde yerdim,kütüphaneye değişik saatte giderdim.
He ola ki karşılaştınız ben sırtımı dönerdim.
Yani farklı bir yöntemle dene bakalım.
Hem böylece onu beklememiş olursun unutman kolaylaşır hem de cidden sana karşı bir hissi varsa noluyor bu kıza der belki..

Hergün karşılaştığın insanı kalbinden çıkarmak zor,anlıyorum.
Sana tavsiyem, ortadan kaybol bakalım.
Mesela ben olsam en çok nerede karşılaşıyorsak oralara gitmezdim bir süre.
Yemeği farklı yerde yerdim,kütüphaneye değişik saatte giderdim.
He ola ki karşılaştınız ben sırtımı dönerdim.
Yani farklı bir yöntemle dene bakalım.
Hem böylece onu beklememiş olursun unutman kolaylaşır hem de cidden sana karşı bir hissi varsa noluyor bu kıza der belki..

Ben bu dediklerinizi de uyguladım inanın ve bakmaya dibime oturmaya devam etti . Ama artık cuma gününden itibaren bende ona bakmaya başladm bi umut belki olur diye bekliyorum kimseyi sevemiyorum ondan başka :S

Ben bu dediklerinizi de uyguladım inanın ve bakmaya dibime oturmaya devam etti . Ama artık cuma gününden itibaren bende ona bakmaya başladm bi umut belki olur diye bekliyorum kimseyi sevemiyorum ondan başka :S

Günaydın...
Uzaklaştığın halde adım atmamış.
O zaman devam et uzaklaşmaya ki iyi kötü unut onu.
Sevgilisi olduğunu söyleyip (doğru ya da yalan farketmez) sana bakan adamdan hayır gelmez.

Günaydın...
Uzaklaştığın halde adım atmamış.
O zaman devam et uzaklaşmaya ki iyi kötü unut onu.
Sevgilisi olduğunu söyleyip (doğru ya da yalan farketmez) sana bakan adamdan hayır gelmez.

haklısınız galiba bakmaktan başka bişey yappmayacak zaten:( çok düzgün biri gibi geliyor bana nedense gördüğüm erkekler arasında sanki niye öyle bilmiyorrum inşallah unuturum yorumlarınız için teşekkürler..

Back
X