- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
merhaba kızlar üniversitede birini seviyorum arkadasmi yollamıştm iki ay önce falan arkadasm sevgilin varmı diye sormuştu var demişti o arada bende ordaydim ben olduğumu anladı yani .. ama bence yok sevgilisi zaten burda evi yok şehir dışından gelmis sınıftaki arkadaşlarıyla ortak evde kalıyor yani sevgilisinin burda olma ihtimali yok okuldan da değil acaba memleketinde mi sevgilisi yada gerçekten yok mu sevgilisi . Bakıp bakıp duruyo yanıma oturuyo ama konuşmuyo bugünde hatta gidene kadar baktı düşecekti nerdeyse .. Arkadaşlarm beni ona yakıştırmiyo sen güzel kızsın bunu mu sevdin falan diyolar ama gönül bu işte gerçekten yakışıklı değil ama seviyorum kanım kaynadı ona bi şekilde çok kibar ilk o zaman görmüştüm ki ilk kıvılcım o zaman başlamıştı böyle kibar erkek kaldı mi diye düşünmüştüm.. Kızlar yani sonuc olarak çok seviyorum onu kolay kolay aşık olabilen biri değilim bundan önce lisede bes sene boyunca birini sevdim platonikti şimdide bu çocuk ama şansımı demedim olmadi ama kızlar bakıyor eminim illaki benden etkilenmiştir hep karşılaşıyoruz kızlar yanıma oturuyo bakıyo sizce pişman mi oldu ben sevgilisinin olduğunu öğrendikten sonra bakmıyordum ama baktım ki o ilgi gösteriyo bakıp duruyo bugünden itibaren bakıyorm bende kızlar dayanamıyorum ya hatta bi gün kampuste yürürken ben o ders çalışıyordu sınıfta geçrken bende kapıdan gizli gizli onu izledim öyle içim gitti ki
( kolay aşık olamıyorum kızlar bu çocuk gönlüme girdi Rabbim onu sevdirdi bana ama napmaliyim şimdi ben o bakıyo kızlar oluru var mi bu işin ??lütfen yorumlarınzi paylaşalm

Son düzenleme: