kizlar lutfen :(

obirannekulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
80
70
31
Son adet tarihim 26 ocak normalde şubat21 de tekrar adet olmam gerekiyordu. 3 aydir korunmasiz iliski yasiyorum. Henuz bebegimiz olmadi. Bu ay cok umitliydim. Az once yani adetime iki gun kala kahverengi ve acik pembe olmak seklinde azar azar lekelenme geldi. Hemsire oldugum icin hemen kan testo yaptirdim 0.001 cikti. Yani negatif.eger yerles kanamasiysa ne kadar sonra tahlilfe cikar. Yani yerlesme kanamasindan kac gun sonra kan tahlilinde cikar gebelik. Erken mi yaptirmisim. Nolur yardim.

Terzi kendi sokugunu dikemiyor malesef. Deneyimlerinize dayanarak cevap bekliyorum. Bu lekenme den kac gun sonra teste cikar bilen varsa .... :KK43:(

Son adet tarihim 26 ocak normalde şubat21 de tekrar adet olmam gerekiyordu. 3 aydir korunmasiz iliski yasiyorum. Henuz bebegimiz olmadi. Bu ay cok umitliydim. Az once yani adetime iki gun kala kahverengi ve acik pembe olmak seklinde azar azar lekelenme geldi. Hemsire oldugum icin hemen kan testo yaptirdim 0.001 cikti. Yani negatif.eger yerles kanamasiysa ne kadar sonra tahlilfe cikar. Yani yerlesme kanamasindan kac gun sonra kan tahlilinde cikar gebelik. Erken mi yaptirmisim. Nolur yardim.
hamile olsaydın testte çıkardı canım :KK43: yerleşme kanaması olması için önce hamile olman gerekir..

Adetin 3-4 gün geçsin en azindan beklemek lazım yerlesme kanamasi da olabilir bazı bebisler geç yerlesiyor oglumda da pembe bi akıntı gelmisti adetime 10 gün vardı daha dayanamayip kan testi yaptirdim negatif cikmisti yillmistim çünkü çok umutlanmistim 8 aydir korunmuyorduk sonra adetim gecti bende hamile değilim sanıyordum yinede test yapayim dedim gebe misim ama dk geç dollenme olmuş demisti oglum bütün gebeligim boyunca 2 hafta geriden geldi inşallah allah gönlünüzce verir sabirli ol ve sakin sters yapma

Canim benim inşallah bizim de bi bebegimiz olur. 5 ay once 5aylik oglumu dusuk yaptim. Bi daha dahic korunmadik. Ama her ay husranla bitti. Simdi surekli tuvalete gidip bakiyorum. Normal adet gibi kati ve cok koyu degil bi kahve bi pembe. Kafama takilan test sonucu. Umarim dedigin gibi gec dollenmeden dolayi negatif cikmistir. Allah isteyen herkese versin..

X