Doğal Saç Bakım Kürleri Kızlar lütfen...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

victory12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
34
1
1
35
kızlar saçlarım çok kuru çok yıpranmış ve sürekli elektrikli o kdr serttki eline batıyor bildiğiniz bi maske veya yumuşatıcı saça iyi gelen bir yağ tarifi var mı kızlar lütfen biliyosanız paylaşırmısınoz bıktım bu mısır püskülü saçlardan:(

Ben de aynı dertten muzdaribim. Elseve mucizevi yağ kullanıyorum duştan sonra saçlarım yumuşacık oluyor. Gün içinde tekrar sürüyorum bazen,ağırlaştırma vs yapmıyor. Tavsiye ederim. Bunun dışında forumda sera yöntemi ile saç uzatma konusuna göz atabilirsin. En Büyük KK

Ben de aynı dertten muzdaribim. Elseve mucizevi yağ kullanıyorum duştan sonra saçlarım yumuşacık oluyor. Gün içinde tekrar sürüyorum bazen,ağırlaştırma vs yapmıyor. Tavsiye ederim. Bunun dışında forumda sera yöntemi ile saç uzatma konusuna göz atabilirsin. En Büyük KK
Teşk tavsiyenz için birde carrotcare diye bi şampuan önerdiler onuda merak ettim

Oda sıcaklığında beklettiğin 2 çorba kaşığı yoğurt içine 1 adet Bepanthene Ampul ekle, bunu kafa derin de dahil olarak kompla saçlarına sür.Bonele ve üzerine havlu sar, bir saat sonra yıkayabilirsin.

Ayrıca, Cookieee isimli arkadaşımızın bahsettiği sera yöntemini blogumda ilk paylaşan benim ve bu yöntem saçları ciddi manada nemlendiriyor fakat uzamaya faydası yok. Bir dene derim.Dikkat etmen gereken şey, nemlendirme işini sadece su ile yapmak olacak, herhangi bir yağ vs eklenmemeli.

Back
X