- 29 Temmuz 2022
- 30
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi esperanza12
-
Erken gebelik testiyle yarin sabah yaparsan cikabilir canim ama belirtilere cok takilma insallah gonlune gore olur sonucunKızlar merhaba
Reglime 4,5, gün var(döngü günüm değişiyor emin olamıyorum)
Bu ay hiç korunmadık göğüslerde aşırı hassasiyet, arada tansiyon düşmesi, normalden fazla yeme isteği, çay ve kahveyi çok sevmeme rağmen içtiğimde mide bulantısı yapıyor.
henüz test yapmadım ama bir erken test üç te normal kaset test aldım. Regl gününden önce en erken ne zaman yapmalıyım? Yarın ihtimal var mı???
Yumurtlama tarihini biliyor musunuz ? Belirtilere takılmayın ama psikolojik de olabilir kendimden biliyorum aylardır. Erken gebelik testini 1 2 güne yapın sonra kaset yapın bazen erken gebelik testleri yanıltabiliyorKızlar merhaba
Reglime 4,5, gün var(döngü günüm değişiyor emin olamıyorum)
Bu ay hiç korunmadık göğüslerde aşırı hassasiyet, arada tansiyon düşmesi, normalden fazla yeme isteği, çay ve kahveyi çok sevmeme rağmen içtiğimde mide bulantısı yapıyor.
henüz test yapmadım ama bir erken test üç te normal kaset test aldım. Regl gününden önce en erken ne zaman yapmalıyım? Yarın ihtimal var mı???
evett canım yumurtlama tarihim reglim sürekli düzenli olduğu için 20 si gibiydiiiYumurtlama tarihini biliyor musunuz ? Belirtilere takılmayın ama psikolojik de olabilir kendimden biliyorum aylardır. Erken gebelik testini 1 2 güne yapın sonra kaset yapın bazen erken gebelik testleri yanıltabiliyor
Ozaman bugün 11. Gün kaset testte de çıkabilir. Ben bu ay 11.günde yaptım negatif gördüm regl oldum yani kaset test doğru sonucu verdi. Eğer negatif çıktı pozitife döner mi acaba falan diye kafana takmayacaksan testi yarın sabah yapabilirsin. Mesela ben üzüldüm pozitife döner mi diye bekledim. Sabrederim dersen 3 gün sonra yapevett canım yumurtlama tarihim reglim sürekli düzenli olduğu için 20 si gibiydiii
Anladım canım. Allah gönlüne göre verir inşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde.. Bir bakayım bir yandan yapayım diyorum bir yandan da dur diyorum. Keşke biraz daha önceden bilebilmenin bir yolu olsa bunu insan gerçekten de stres oluyorOzaman bugün 11. Gün kaset testte de çıkabilir. Ben bu ay 11.günde yaptım negatif gördüm regl oldum yani kaset test doğru sonucu verdi. Eğer negatif çıktı pozitife döner mi acaba falan diye kafana takmayacaksan testi yarın sabah yapabilirsin. Mesela ben üzüldüm pozitife döner mi diye bekledim. Sabrederim dersen 3 gün sonra yap
Amin canım teşekkür ederim rabbim sana bana isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu kadar zaman beklemediğime pişman oldum 5 yıllık evliyim bende ertele ertele şimdi de olmayacak diye korkuyorum. 30 u geçtim o bi yandan stres negatif görmek bir yandan stres. Tam kendime diyorum elden ne gelir üzülme stres yapma rahatla diye test günü geliyor regl yaklaşıyor stres yeniden başlıyor insan bian önce güzel haber almak istiyor. Allah hayırlı olanı versinAnladım canım. Allah gönlüne göre verir inşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde.. Bir bakayım bir yandan yapayım diyorum bir yandan da dur diyorum. Keşke biraz daha önceden bilebilmenin bir yolu olsa bunu insan gerçekten de stres oluyor
İnşallah canım inşallahCanım bende 5 senelik evliyim.. Olmayınca olmadı benim de işte.. umarım olur
Ya benim yumurtlamam 20 ya da 22 temmuz da oldu. O yuzden ya 3 ya da 5 agustos ta adet olacak. Sizce yarin yapsam test cikar mi her turlu?Ozaman bugün 11. Gün kaset testte de çıkabilir. Ben bu ay 11.günde yaptım negatif gördüm regl oldum yani kaset test doğru sonucu verdi. Eğer negatif çıktı pozitife döner mi acaba falan diye kafana takmayacaksan testi yarın sabah yapabilirsin. Mesela ben üzüldüm pozitife döner mi diye bekledim. Sabrederim dersen 3 gün sonra yap
2 aydır 3 gün kala yapıyorum doğru sonuç veriyor. Yarın durun diğer gün sabahtan yapın inşallah pozitif çıkar.Ya benim yumurtlamam 20 ya da 22 temmuz da oldu. O yuzden ya 3 ya da 5 agustos ta adet olacak. Sizce yarin yapsam test cikar mi her turlu?
Bende bu var. Yarin yapmayayim mi sabahtan dersiniz2 aydır 3 gün kala yapıyorum doğru sonuç veriyor. Yarın durun diğer gün sabahtan yapın inşallah pozitif çıkar.Erken gebelik testi kullanmama kararı aldım eğer erken gebelik testi yapacaksanız comfort days güvenmeyin yanıltmıştı beni. Siz bilirsiniz ama bence erken yapmayın zaten kaset test çıkarıyor
Bunu hiç kullanmadım ama şikayetlerini okumuştum silik çıkıyor kan negatif diye. Yapın ya insan merak ediyor sizi çok iyi anlıyorum silik çıkarsa kaset test yapın birdeBende bu var. Yarin yapmayayim mi sabahtan dersiniz
Ayy silik cikarirsa negatif olmasina ragmen cok daha kotu olurum heraldeBunu hiç kullanmadım ama şikayetlerini okumuştum silik çıkıyor kan negatif diye. Yapın ya insan merak ediyor sizi çok iyi anlıyorum silik çıkarsa kaset test yapın birde
Ewet gerçekten kötü oluyorAyy silik cikarirsa negatif olmasina ragmen cok daha kotu olurum heralde
Kesinlikle o heyecan insani ölduruyor gercekten. En gec ihtimal 22 temmuz. Aslinda diger gun yapsam testi daha iyi olacak ama sabirsizlaniyorummEwet gerçekten kötü oluyoronun için ben erken gebelik testi almıyorum yumurtlama gününden eminseniz 11.gün sonrası kaset test sonuç veriyor yani ben ovulasyon kullandığım için yumurtlamadan eminim bende doğru sonuç verdi. İnsan acele ediyor ilk aydan hamile kalmak istiyor ama olmuyor buda gerçekten aşırı stres yaratıyor ya hiç olmazsa korkusu insanı mahvediyor
O zaman yarına mı kaldı testKesinlikle o heyecan insani ölduruyor gercekten. En gec ihtimal 22 temmuz. Aslinda diger gun yapsam testi daha iyi olacak ama sabirsizlaniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?