kızlar lütfennn yardımmmm:(((

mare_lanterna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
9
0
86
burun ameliyatı oldum ve nisanın 11 de tam bir sene olacak fakat burun ucumda hafif eğrilik var gibi hala şiş varmı ondan mı yoksa gerçekten o eğrilik var mı anlayamadm . Burun estetiği olup iyileşme süresi 1 yılı geçen var mı acaba hala düzelme şansı olabilir mi ?

burun ameliyatı oldum ve nisanın 11 de tam bir sene olacak fakat burun ucumda hafif eğrilik var gibi hala şiş varmı ondan mı yoksa gerçekten o eğrilik var mı anlayamadm . Burun estetiği olup iyileşme süresi 1 yılı geçen var mı acaba hala düzelme şansı olabilir mi ?
merhaba ben cok eskiyim burda ameliyat olanlardan 1 yılı gecmiş ve burun ucunda eğrilik olan yada şiş olan görmedim.bence burun ucunda ciddi anlamda eğrilik varsa doktoruna bi sor ne diyecek olmazsa ufak bir operasyonla yeniden düzeltsin 1 yılı dolmuş burunda ilerde düzelme olmaz diye düşünüyorum.hiçte rastlamadım burda düzelen doktorun varsa hatası düzeltmesi lazım bence gecmiş olsun.

Teşekkür ederim cevap için . sigara kullanıyorum ve bunun geç iyileşmeye neden olacağını duydum elimle dokunduğum zaman burnuma sanki bi tarafn hala biraz daha şişi var gibi hissediyorum. :(

benimde 15 gun sonra dolu dolu 6 ay olcak benimde o eğrilik hala devam etmekte nefesimde hala düzelmedi bir umut bekliyorum bende ayrıca ucundanda memnun değilim hala sanırım şişliği var umarım düzelir

Merhaba,
Ayni sorun bende de vardi ameliyat olalı 2 yıl oldu fakat burun ucumda yamukluk vardı bir turlu duzelmedi 4 gün once ikinci ameliyatimi oldum tamponlarim ve alcim henuz cikmadi cuma gunu gorucem ins ama simdi de burun deliklerim birbirinden cok farkli duruyor umarim tamponlardan ve sisliklerden kaynaklidir suan diye dua ediyorum sonucu bekliyorum. Fark edilir bir yamukluk yoksa burnunda hic riske girme derim..

Back
X