• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfennnnnnnnn

sedaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.406
597
73
kızlar arkadaşım eşinden ayrılıyo karşılıklı anlaşmalı olarak imza vercekler bugün adam çocukla tehdit ediyo perşembe günüde çocuğu kaçırmış şimdi çocuk babada ve 6 yasında mahkeme anneye verir değil mi sürekli teselli ediyorum ama tam net de bilmiyorum

benimde net bi bilgim yok ama allah yardım etsin arkadaşına...
çocuğu kaçırmak fln..
tamam babasıdır zarar vermez ama yinede bi anneye yapılmaz bu...

Rabbim yardimcilari olsun ama boyle konularda anne babaya bi sey olmuyo olan cocuklara oluyo cok uzuluyorum...

Velayet zaten anneye verilir çok olağandışı bir durumu yoksa annenin..
Çocuğu kaçırdıysa eğer velayet konusunda da sıkıntı yaşayacak, babayla görüşmelerinin tahsisinde de.
Bunu ispatlasın anne.
Pedagog eşliğinde polis gözetiminde görüşler sıkıntılı ama en azından anneciğin içi rahat eder.
Bir annenin canı çocukla yakılabiliyor işte sadece...
Bunu yapan, bir annenin içine ateş düşüren iflah olmaz bence..

kesinlikle çocuğu koz olarak kullanıyo o çocuğunda psikolojisini bozuyo böyle kaçırmakla bende anneye verir diyorum ama bilmiyorum :(

çocuk anneye çok düşkün oynarken bile sürekli anneye bakıyo yaaa ne blim anne ve çoçuk ilişkisini az çok bilirsiniz

kızlar olmamış adliyeye gitmişti illaki avukat olması gerekiyomuş avukatta 2,5 milyarını alırım demiş ama 6 ay 1 sene uzar demiş

Para verip avukat tutsun iki binin yerine para gelir ama o çocuğu her gün kacirma ihtimali ile yaşanmaz. Versin dersini adama.

Baro dan ucretsız avukat talep edılebılıyor bıldıgım kadarıyla.. Mutlaka avukat tutulsun cunku kendısı kanunları cok ıyı bılmedıgı ıcın doğru savunmayı yapamaz.

Baro'dan Avukat talep etmek icin neler gerekir?
1- fakirlik ilmuhaberi
2- İkametgah ilmuhaberi
3- Nüfus cüzdanı

arkadaşın polise başvurup çocuğu kaçırdığına mahkeme aşamasında olduklarına dair tutanak tuttursun bu mahkemede işine yarar velayet konusunda

Back
X