kizlar lutfwn yardimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Kizlar ben onuc haftalik hamileyim bugun dr a gittim doktor herhangi bi sorun olmadigini yanliz cok kucuk bir kanama oldugunu cinsel iliskiye girmememi yatmami istirahat etmemi dinlenmemi fazla is yapmamam gerektigini soyledi yanliz vajinamdan kanamam yok zaten cok kucuk kanama dedi hersey yolunda ama dedi korkuyor bebegime bisey olacak diye destekkk bole durumda olan varmi

Icerıdekı kanamadan oturu senın dınlenmen sart.zamanla gecıyor gercekten dınlenırsen cnm benm.endıse etme.kanaması devam edıp hamılelıgını tamamlayan da var hıc kanama olmadan hersey yolundayken dusuk yapan da var.hamılelık baslı basına bır rısk ben 3 yılda bunu anladım.Endıseye kapılırsan ınankı hersey kotu gıdıyor kı senın endıseye kapılacak bırseyın yok henuz.
kendıne daıma ıyı bak dınlen ve keyfını cıkar cnm Allah a emanet ol

Saol cnm inan drdan cikinca agladim bu ikinci cocugum icim ferahladi senyazincz allah razi olsun teskrederim

Canim kanamakesede filandur yada o civarda. Sen yat dinlenme is yapma sakin hep yat. İlişki zaten yok .

doktorun dediklerini aynen uygula. Bendede olmuştu

Canim saol kan ilacina e zaman baslamistin bana verdide
Vallahi hatırlamıyorum ama erken donemleedeydi sanirim hep kullandım çünkü uzun zaman. Ama sen hapa pek itibar etme pekmez tuket hem doğal yoldan alırsın demiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…