• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar mahvoldum ben

kızlar bugün tekrar gittim doktora bhcg istedi düşme olabilir dedi 26.000 çıktı baya yükselmiş kesemin içinde yolk sac 4 mm olmuş bebek çok küçük ama hala kalp sesi yok böle bi durum yaşayan varmı ayrıca mide bulantısından serum alıyorum

canım bencede bekle ınş gorulur erken bence ..................ınş bebışın senınle uzme kendını

Canım üzme kendini, ben bebeğin kalp atışlarını 6+5'te duymuştum. Doktorun da demiştir herhalde, kalp atışı için henüz erken. Çok daha geç duyan bile var. Ferah tut içini.

bak arkadaşlar ne güzel söylemiş......biraz daha sabret.........içini ferah tut.....bebişin büyüyo inş....

cnm bu ne telaş kaçhaftalık gebesinki 7-8 de gözüküyor ancak relax ol :Saruboceq:

6 hafta 2 günlük olduk geç döllenmeden dolayı 5.5 haftalık dendi inş kalp atışınıda duyarız yoksa alıcaklar :((

6 hafta 2 günlük olduk geç döllenmeden dolayı 5.5 haftalık dendi inş kalp atışınıda duyarız yoksa alıcaklar :((

Canım Allahın izniyle kötü birşey olmayacak ve bebeişinin kalp atışını duyacaksın inşallah... Sen biraz olumlu ol lütfen..
Benim yengem, ilk bebişinde böyle birşey yaşadı ve kürtaja gittiği sabah duydular kalp atışını, şimdi 15 yaşında oldu maşallah....
Allah yardımcın olsun canım, lütfen bebişine yardımcı ol, onun şuan sana çok ihtiyacı var annesi... Büyük bir savaş veriyor içerde sana gelmek için, üzme sakın onu....

saol cnm benim içimi ferahlatıyorsunuz inş duyarım kalp atışını 10 gün sonra tekrar gel dedi

canımm artık şu alıcaklar lafını bırak nolurr hayır almıyacaklar inşallah.. gelişicek inan buna nolur hakkında hayırlısı olsun bitanem.. ama bak gör duyacaksıınnn o pıtırtıyıı :)

hiramcım benimkiler 8-7-6 mm dilee kalp atışı duyulmadı. 1 hafta sonra duyuldu ancak. oda 6 mm olanda çok zor duyuldu.

kızlar bu iş gerçekten sabır işiymiş Rabbim verirse oluyor yoksa napsak nafile önce pozitifi duyup seviniyorsun sonra kese kalp atışı doğana kadar sürüyor herşey kısmet eğer doğacağı yazılmışsa olur ben çok üzüldüm çok ağladım ama napsak boş kalp atışını duymaya gittiğimizde doktor o kadar rahat konuştuki bana aynen şöyle dedi kesede bebek çok küçük olsun bidahakine olur aynen böle dedi başka bişi yok demekki çok rahat onlar için

üzülme arkadaşım bu doktorlar bizim iç dünyamızda ne yaşadımızı bilmedilleri için çok rahat konuşuyolar biz allahtan umudumuzu kesmeyip bolbol dua edelim canım benimde 5 hafta 4 günlük oldu acaba ne zaman kalp sesini duyarız diye bekliyorum sonuçta doğana kadar bu merak bitmeyecek hatta ben ilk kan testimde 15 çıktığı için doktor çok kesin konuştu bu kimyasal hiç umutlanma dedi ben ağla ağla bi hal oldum iki gün sonra 1000 çıktı o yüzden doktorların dedine çok bakam rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşşş. sağlıkla kucağımıza alırız canımmmmkaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun inş duyarsın benimde kendi tüp bebek doktorum hesapladı 5 hafta 3 günlük daha dedi bizim hesapladıklarımız doğru olmayabiliyor transfer tarihimi yumurtlama günüme göre 5+3 sün dedi

Canım valla senin telaşın beni bitirecek yaa... Ne var bu kadar takacak. Tedaviye başladın, yumurtalar büyümedi diye telaşlandın; Büyüdüler, toplanmadı diye telaşlandın. Toplandı kalitesiz diye, Transfer edildi tutmaz diye, Test gününü beklemeden 9. gün tahlil yaptırdın yükselecekmi diyeee, Yükseldi acaba kese görünecekmi diye, kese göründü şimdide bebek varmı diye.. Yarın bebeği görünce cinsiyete takarsın, sonra kiloya, vs.. SEN BUNU 8 AYLIK DOĞURURSUN bu telasınla. .. Demedi demeeee.. :)) (hadi bide bunu tak :))) )

gnaydın umeyracım doktor bu hafta kürtajı istedi bile ben bi hafta daha bekleyelim dedim oda sen bilirsin dedi bu sefer benlik bi durum yok Allah kimsenin başına vermesin

Geçmiş olsun.
Senin yaşadığın olayın aynısını 1.5ay önce yaşadım,
20ay sonunda gelen bir bebkti benim ki.,
neler hissedilir çok iyi biliyorum.
Sabır diliyorum sana.
Ama ALLAH büyük, bir daha olur.
Ben hep hayırlısı ve sağlıklısı dedim ve olmadı.
RABBİM, nasip etmedi,
O en iyisini bilir, bizlere yaşatır.

Dua et,güçlü ol.
Kafana takma sakın.

İnanırmısın bu olay öncesin de, deli gibi bebek isteyen ben artık daha rahatım.
RABBİM, verirse alırız, kısmetten öte yol yok.

Dualarımdasın...

Ah canım benim...
ne olur güçlü olun,çok zor bir dönem ama
inşallah sonucunda gülen olursunuz...
pes etmek yok,Rabbim, anne olmak isteyen
bütün kadınlarımıza,bu yüce duyguyu yaşatsın inşallah...
sevgiler...

Back
X