Doğuma Hazırlık kızlar martın 1 i prensesıme kavusma gunu olcak benım ıcın dua edın olurmu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
arkadaslar meraba martın 1nde doguma gırıcem kısmet olursa korkuyorum bıyandan heyecanlanıyorum bıyandan ne yapıcamı bende sasırdım ne olur bana dua edın:teselli:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

arkadaslar meraba martın 1nde doguma gırıcem kısmet olursa korkuyorum bıyandan heyecanlanıyorum bıyandan ne yapıcamı bende sasırdım ne olur bana dua edın:teselli:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hayırlı doğumlar.Ne güzel az bi zaman kalmış bebeğini kucağına almaya. hihoyyyt

allah analı babalı buyutsun sımdıden. saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah. allahımın gönderdıgı melekler senı ve melegını korusun. ömrü uzun ve huzurlu olsun inşallah...
darısı basımıza canım sımdıden tebrıkler..

allah yardımcın olsun cnm.. sağlıkla kavuşursunuz inşallah birbirinize :Saruboceq:
balık burcu olacak çok severim balıkları:))))

inş hayırlısıyla kurtuluruz çünkü benimki de son günüm 1 Mart,tabi o zamana kadar normal dogum olmazsa...Alllahım herkese hayırlısıyla yavrularını kucağına almak nasip etsin...Sizin 40. haftanızmı oluyor?

Allah yardımcın olsun bebeğine kavusacaksın ne guzel:) benım ve esımın dogumgunu de 1 mart, acaba cocugumuzun da olurmu diye geyık yaptık hep ama bızımkı erkencı davranmazsa 1 nısan olacak :)

canım oncelıkle ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım benım sezeryan oluca ıcın 38.haftam bıtıyo ozamanda alcak hihoyyyt

arkadaslar bu sıteye uye oldugum ıcın cok sanslıyım ıyıkı uye olmusum sızlerle yazısmak cok ıyı gelıyo bana hem farklı ınsanlar tanıyoruz burada.ıyı dıleklerınz ıcın hepınıze cok tesekkur ederım:)))

işallah bebeişin sağılka alırısın kucagına canım,benimde az kaldı 26 şubat cuma günümüz doluyor bakalım bebeğimiz gelecekmi.allah yardımcını olsun dularımız seninle

hayirli dogumlar canim allah skintisiz bi sekilde kurtarsin seni ve bebegini...allah yardimcin olsun insallah darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…