- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesaplamalarıma göre yunurtlama günüm dündühadi hepimiz yumurtlama gunumuzu sylelim ve beraber hamis kalalım
![]()
hayırlısı insallah guzel haberler alirsin benimde bgunle 15 kadar degerlendırcem hayırlsıHesaplamalarıma göre yunurtlama günüm dündü![]()
Ayyy inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinhayırlısı insallah guzel haberler alirsin benimde bgunle 15 kadar degerlendırcem hayırlsı
insallah cnm ne zamandır isstiyorsunuz ys kaçAyyy inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Yaşım 26 beş buçuk aylık evliyim yaklaşık 2 aydır da istiyoruz ama benim önce prolaktinim yüksekti onun içğn ilaç kullandım sonra sol kasığımda polikistik over sağ kistimde 3.5 cm boyutunda kist vardı adetle gidebilir bunlar dedi doktor sonra kontrole gittim adetle vücut atmış dedi. Üç ay dene olmazsa üç ay sonra gel dedi. Geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah.insallah cnm ne zamandır isstiyorsunuz ys kaç
insallah cnmm bende 4 yillik evliyim bzde ikiaydır istyorz bu ay nsplendim cok 25 ysndayımYaşım 26 beş buçuk aylık evliyim yaklaşık 2 aydır da istiyoruz ama benim önce prolaktinim yüksekti onun içğn ilaç kullandım sonra sol kasığımda polikistik over sağ kistimde 3.5 cm boyutunda kist vardı adetle gidebilir bunlar dedi doktor sonra kontrole gittim adetle vücut atmış dedi. Üç ay dene olmazsa üç ay sonra gel dedi. Geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah.
Şubat ayında çok şiddetli grip oldum bi sürü antibiyotik iğnesi oldum. Sonra geçen ay böbrek taşı düşürdüm onun içinde antibiyotik kullandım galiba vücut geçen ay onun için toparlayamadı bakalım inşallah bebişlerimiz bizi bekletmez fazla sağlıklı bi şekilde gelirler
İnşaallah bebişler bizi bekletmez canıminsallah cnmm bende 4 yillik evliyim bzde ikiaydır istyorz bu ay nsplendim cok 25 ysndayım
Canım polikistik over ve kistik yapı için en etkili kurtulma metodu soğan kürüYaşım 26 beş buçuk aylık evliyim yaklaşık 2 aydır da istiyoruz ama benim önce prolaktinim yüksekti onun içğn ilaç kullandım sonra sol kasığımda polikistik over sağ kistimde 3.5 cm boyutunda kist vardı adetle gidebilir bunlar dedi doktor sonra kontrole gittim adetle vücut atmış dedi. Üç ay dene olmazsa üç ay sonra gel dedi. Geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah.
Şubat ayında çok şiddetli grip oldum bi sürü antibiyotik iğnesi oldum. Sonra geçen ay böbrek taşı düşürdüm onun içinde antibiyotik kullandım galiba vücut geçen ay onun için toparlayamadı bakalım inşallah bebişlerimiz bizi bekletmez fazla sağlıklı bi şekilde gelirler
Bu ay inşallah sonucu beklicem eğer hamilelik olmazsa adetim başlarsa başladığı gün soğan kürü ne başlıcam onu aklıma koydumCanım polikistik over ve kistik yapı için en etkili kurtulma metodu soğan kürümide ünseri gastrit gibi şikayetin yoksa,
İstersen dene bi![]()
İnşaallah hamişsindirBu ay inşallah sonucu beklicem eğer hamilelik olmazsa adetim başlarsa başladığı gün soğan kürü ne başlıcam onu aklıma koydum
Sen yaptın mı soğan kürü yada etrafında yapıp da hamile kalan var mıİnşaallah hamişsindir
Eğer adet olursan adetten 7 gün sonra başlarsın soğan kürüne![]()
YaptımSen yaptın mı soğan kürü yada etrafında yapıp da hamile kalan var mı
İnşaallah canım hayırlısı ile bebişine kavuşursun
Yaptım
Polikistik over var bende onun için yaptım canım.Doktora tekrar gitmedim ama kendimde olumlu yönde değişiklikler farkediyorum. Önceki ay yaptım soğan kürünü o bittikten sonra incir+havuç kürüne başladım. Şuan incir+havuç kürünün ikinci kısmını yapıyorum![]()
İnşaallah bu ay hamile kalırım dua et