Kizlar merhaba bakar misiniz bir sorum var

bahareymenyakup

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
138
44
18
29
Alttaki testi geçen hafta yaptım adetim 3 gün gecikti geçen hafta yaptığım testte kuruma çizgisi bile yok ama dün yaptığım teste çıplak gözle bakınca 2ci çizgi belli digeri daha eski mesela onda hic birsey cikmazken dunkunde neden cikmis olabilir fotoğrafta bellimi bilmiyorum ama yardımcı olur saniz sevinirim

Eklentiler

• 20230603_095834.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 67
Ben ikisinde de çizgi göremedim ama hamileyseniz bile eskisinde çizgi çıkmayıp yeni yaptığınızda çıkmış olması normal değil mi?

Usttekinde sanki çok aşırı silik şekilde ikinci çizgiyi görmüş gibi oldum yanıltmak istemem asla ama

Çıplak gözle net gözüküyor sonradan yaptığım evet fotoğrafta net değil sadece bu protector marka test hamile olup olmadığımdan emin değilim sadece önceden yaptigimda kuruma çizgisi bile yoktu ama dün yaptigimda çizgi çıktı hamilelik olabirmi diye fikrinizi almak istedim sonradan çıkan bi çizgi belirtmem gerelirse

Ben ikisinde de çizgi göremedim ama hamileyseniz bile eskisinde çizgi çıkmayıp yeni yaptığınızda çıkmış olması normal değil mi?
Canım sonradan çıktı 2.çizgi kuruma cizgisimi emin olamadım önceden yaptığım testte eski olduğu halde kuruma çizgisi bile yoktu bunda sonradan 2.çizgiyi görünce şaşırdım size sormak istedim

Adet günümde kan testi yapdirdim negatif cikmisdi 5 gün gecikdim bı daha yapdirsam olurmu daha bekliyimmi idrarda cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…