kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza :))) ve bir sorunum varrr

YELLOW_SU

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1
0
1
32
3 aylık evliyim . kayınvalidemle çok iyi anlaşıyorduk ama geçen hafta aramızda olan küçük birşeyi eşime anlatıyor ve eşim ona inanıp benimle tartışıyor . ankaraya taşındık ve evi tam dizemedik eşimi bekliyoruz kayınvalidede kalıyorum . kayınvalidem evliliğimizi yönetmeye çalışıyor .nasıl measafe koyabilirim .ve eşim annesine biraz düşkün çünkü ailesi tek erkek diye onu öyle büyütmüş.. yardımınıza ihtiyacım varrr

Eşine annesinden rahatsız oldugun konulardan bahsetme bence faydası genelde olmuyor seni anlayamayabiliyorlar özellikle düşkünse ailesine mesafeli ol her zaman tavsiyem çok fazla takılma yaşanan küçük olaylarada :KK47::KK47:

3 aylık evliyim . kayınvalidemle çok iyi anlaşıyorduk ama geçen hafta aramızda olan küçük birşeyi eşime anlatıyor ve eşim ona inanıp benimle tartışıyor . ankaraya taşındık ve evi tam dizemedik eşimi bekliyoruz kayınvalidede kalıyorum . kayınvalidem evliliğimizi yönetmeye çalışıyor .nasıl measafe koyabilirim .ve eşim annesine biraz düşkün çünkü ailesi tek erkek diye onu öyle büyütmüş.. yardımınıza ihtiyacım varrr
Kayınvaliden ile herşeyi paylaşma ve mesafe koy bence, yüz bulup eşine anlatmasın.eşine de kayınvalideni anlatma ki anlamaz erkekler. Kötüledin annemi sevmedin derler.

Back
X