Kızlar Merhaba cevab verirken lütfen beni kendinizin yerine koyup öyle yazın

Kbratlay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
9
0
6
İstanbul
Bundan 3 yıl önceydi annemin kuzeninin oğluyla çıkmaya başladığımızda benim onu sevdiğim gibi sevmedi beni ayrıldık. 2 yıl boyunca her gün ağladım. Hergün yalvardım Allah'a o olsun diye. Bütün çabalarıma rağmen olmadı olmayınca olmuyor deyip unutmak istedim ailesi her bi geçen yeni gün de ümit verdi bana seni alıcaz gelinimizsin dedi o olmadığı zamanlarda ailesinin ne işleri varsa gördüm evlerine gidip yaşlı ananesine bile bakıyordum akraba olduğumuz için herkes biliyordu ve herkes çok istiyordu. Ama olmadı Allah istemedi belkide böylesi hayırlıydı bilmiyorum. Daha sonra çalıştığım yerden biriyle tanıştım gülüşü konuşmaları çok hoşuma gidiyordu bişeyler hissettmeye başlıyor gibiydim bir yıl sonra çıkmaya başladık 6 aydır çıkıyoruz mevki olarak benden çok yüksekte olduğu için kendimi küçük hissediyorum yanında tek sorun buda değil evlilik gibi bir düşüncesi de yok. Bir yanım diyo ki neyin ne olacağı belli olmaz bi bakmışız evlenmişiz bir yanımda zamanını boşuna harcama diyor. Benim Yaşım daha 20 onunkisi ise 27 sizce ne yapmalıyım. Beklemeliyim ? Bana sevdiğim kişiyi unutturdu çokta mutluyum seviyorum da...

canım ben şuna anladım ki sen de evlenme isteği var sanırım.. daha zaten suan yenı bır bırlıktelıgın var. 6 ay olmus demi. tanımaya calıs,kafandan evliliği at bır an once bence. hersey evlilik demek degıl kı. ayrıca da o annenın kuzenın oglunuda unutmaya baslamıssın nasıl olsa.yaşın daha cok genc,belkı ona duydugun sevgiyi,bir baskasına daha fazla seversın.

canım merhaba;
evlilik çok güzel bişey ama DOĞRU KİŞİ ve DOĞRU ZAMAN olduğunda... Beni yanlış anlama ve kızma ama yaşın gerçekten çok genç. gez dolaş sev sevil tadını çıkar. ama evlilik düşünüp ilişkine zarar verme. tabi bunlar benim fikrim...

Bende şuan evlilik düşünmüyorum ama vaktimi de boşuna harcamak istemiyorum. Daha doğrusu sevdikten sonra ayrılıp acı çekmekten korkuyorum. Sonunda kaybedeceğini bildiğin bir kişiyle hayatını sürdürmek ne kadar mantıklı onu bilmiyorum...

hayatım mutlu giden bir beraberliğin var bence 2 yıl dolmadan sende düşünme evliliği. ama bakarsın o ister bir anda seninle evlenmeyi o zaman düşünmeye başlarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…