Kızlar merhaba mikro kaynak taktırayım mı

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.896
832
73
34
Kızlar merhaba saçlarım kıvırcık ve düz kullanıyorum. Saçlarımı kestim, yıprandığı için ve şuan peruk kullanıyorum. Sizce mikrokaynak yaptırayım mı. Saçlarım gür ama çok fazla uzamaz en fazla omzumu geçer. Sürekli kullanan var mı memnun kalanlar yazabilir mi

Çok kararsızın, şuan peruk kullanıyorum çok rahat aslında belli de olmuyor ama şöyle uzun istediğim renkte saçım olsun istiyorum ama bilmiyorum

Ben düğünüm ve nişanımda taktırmıştım güzel oluyor ama 3 ay sonra bence birbirine karışıyor dayanadım çıkardım. Bi de çıkardıktan sonra bildiğin saçların dökülüyor o kadar az kalmıştı ki benim.

Memnun kalmadınız yani ben de 7 aydır peruk kulanıyorum, biraz daha uzasın kendi saçımı kullanacağım. Peruk çok rahat, tak çık. Zaten saçlarım gür ve kıvırcık kaynak daha da yorar sanki beni
Kafanızda ağırlık var gibi oluyor ama çok güzel duruyor benim saçlarim düz ve ince telli düğünümde nişanımda maşa tutsun diye yaptırdım çok güzel oldu ama hemen çıkardım sonrasında ya. Çıkarırken ağlayacaktım saçlarımda koptu onlarla birlikte duşta hep avuç avuç döküldü ilk çıkardığımda

Ayy ciddi misiniz ben yapamam zaten saçlarım sert benim

Benim saçlarım maşallah nazar değmesin gür ve güçlüdür ama uzasın diye sıfır numaraya kısa kestim ve peruk aldım ama şuan daha kısa biraz. Kuaföre de gitmeyi de hiç sevmiyorum. Şuan kendi saçlarıma keratin yaptırdım. O zaman peruğa devam edeyim hiç bulaşmayayım.

Üzüldüm sizin adınıza

Üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir saçlarınız

Saçlarımı sürekli açmak ve bakır renge boyamaktan yıprandı. Çok da düzleştiri yapıyordum. Uzasın keratin yaptırıp sürekli düzleştirici yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…