- 28 Mayıs 2021
- 1.896
- 832
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Neden peki, nerde yaptırmıştınızBen saçıma kaynak taktırmıştım çok pişman oldum
Neden peki, nerde yaptırmıştınız
Ayy çok olumsuz duyum aldım insan görünce özeniyor ama korkuyorumBen 2 farklı yerde de yaptırdım saçları çıkartmaya götürünce kopa kopa çıkarttılar baya bir saçım koptu ve azaldı o yüzden pişman oldum
Ben düğünüm ve nişanımda taktırmıştım güzel oluyor ama 3 ay sonra bence birbirine karışıyor dayanadım çıkardım. Bi de çıkardıktan sonra bildiğin saçların dökülüyor o kadar az kalmıştı ki benim.
İki kereYaa bir kere mi taktırmıştınız
Memnun kalmadınız yani ben de 7 aydır peruk kulanıyorum, biraz daha uzasın kendi saçımı kullanacağım. Peruk çok rahat, tak çık. Zaten saçlarım gür ve kıvırcık kaynak daha da yorar sanki beniİki kere
İyi bir yer araştırman lazım. Saçın gürmüşde hem uzatırsın ne olacak bakımla. Ben saçım seyrek ve az diye yaptırdım daha çok içine ettim eski saçımı arar oldum ama bu haline de bin şükürAyy çok olumsuz duyum aldım insan görünce özeniyor ama korkuyorum
Kafanızda ağırlık var gibi oluyor ama çok güzel duruyor benim saçlarim düz ve ince telli düğünümde nişanımda maşa tutsun diye yaptırdım çok güzel oldu ama hemen çıkardım sonrasında ya. Çıkarırken ağlayacaktım saçlarımda koptu onlarla birlikte duşta hep avuç avuç döküldü ilk çıkardığımdaMemnun kalmadınız yani ben de 7 aydır peruk kulanıyorum, biraz daha uzasın kendi saçımı kullanacağım. Peruk çok rahat, tak çık. Zaten saçlarım gür ve kıvırcık kaynak daha da yorar sanki beni
Ayy ciddi misiniz ben yapamam zaten saçlarım sert benimKafanızda ağırlık var gibi oluyor ama çok güzel duruyor benim saçlarim düz ve ince telli düğünümde nişanımda maşa tutsun diye yaptırdım çok güzel oldu ama hemen çıkardım sonrasında ya. Çıkarırken ağlayacaktım saçlarımda koptu onlarla birlikte duşta hep avuç avuç döküldü ilk çıkardığımda
Üzüldüm sizin adınızaKafanızda ağırlık var gibi oluyor ama çok güzel duruyor benim saçlarim düz ve ince telli düğünümde nişanımda maşa tutsun diye yaptırdım çok güzel oldu ama hemen çıkardım sonrasında ya. Çıkarırken ağlayacaktım saçlarımda koptu onlarla birlikte duşta hep avuç avuç döküldü ilk çıkardığımda
Üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir saçlarınızİyi bir yer araştırman lazım. Saçın gürmüşde hem uzatırsın ne olacak bakımla. Ben saçım seyrek ve az diye yaptırdım daha çok içine ettim eski saçımı arar oldum ama bu haline de bin şükür
Bir sene geçti şu an eski haline döndüÜzüldüm sizin adınıza
Saçlarımı sürekli açmak ve bakır renge boyamaktan yıprandı. Çok da düzleştiri yapıyordum. Uzasın keratin yaptırıp sürekli düzleştirici yapmayacağımBenim saçlarım maşallah nazar değmesin gür ve güçlüdür ama uzasın diye sıfır numaraya kısa kestim ve peruk aldım ama şuan daha kısa biraz. Kuaföre de gitmeyi de hiç sevmiyorum. Şuan kendi saçlarıma keratin yaptırdım. O zaman peruğa devam edeyim hiç bulaşmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?