Kızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz

filiz nida

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
227
64
13
23
Bugün adet fongumun 12 .günü öğleden sonra ovulasyon testi yaptım yumrta takibi için pik çıktı yarım saat önce yaptım pik olmadı bu ne catlmama bitmismi bı bakabilirmisiniz bugün ilişki olurmu bı yardimci olabilirmisiniz ben anlamadım yukarıdaki öğlenin aşağıda life saat ondan sonra yaptım

Eklentiler

• 16783044053733181758833807788497.webp
    16783044053733181758833807788497.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 27
Yumurta catladiktan sonra hamile kalinamaz diye bir şey mi var ben bilmiyorum da ? Adetten 4 gün öncesine kadar bile gebe kalınabilir diyor internette. Ovulasyon günümüz 14. Gün ise, o 14. Günde catladiysa neden uygulamalar ovulasyondan sonra da hamilelik ihtimali yüksek diyor ? Bilen cevaplarsa aşırı sevinirim :)

Yumurta catladiktan sonra hamile kalinamaz diye bir şey mi var ben bilmiyorum da ? Adetten 4 gün öncesine kadar bile gebe kalınabilir diyor internette. Ovulasyon günümüz 14. Gün ise, o 14. Günde catladiysa neden uygulamalar ovulasyondan sonra da hamilelik ihtimali yüksek diyor ? Bilen cevaplarsa aşırı sevinirim :)
Bende yumurtlama günü çatlama günü haricinde dollenmez diye biliyorum

Yumurtlama geçince kalınmaz, adetten 4 gün önce yumurtlarsanız kalabilirsiniz.
Herkesin vücut saati ayrı, yumurtlama vakitlerimiz de farklı o yüzden uygulamalar standart tarih veriyor ama doğru değil

Back
X