16..haftadan sonra net söylenir. Detaylı ultrason yaptırdıniki kez ayrintiliya gittim biri kız biri erkek dedi
Bu hafta da kendi doktorun cinsiyeti bile ayiramiyorsa sen o doktora givenp nasıl gidiyorsun16..haftadan sonra net söylenir. Detaylı ultrason yaptırdınız mi
Ben güvenmiyorum ama napim mecbur Allah'a emanet yaşıyoruzBu hafta da kendi doktorun cinsiyeti bile ayiramiyorsa sen o doktora givenp nasıl gidiyorsun
Başka Doktora gidinBen güvenmiyorum ama napim mecbur Allah'a emanet yaşıyoruz
Söylendi ama net değil hepsi farklı söylüyor malesefÇok ilerlemiş gebeliğiniz
Neden söylenmedi ki bunca zaman
16.haftada kesinleşiyor normalde
Başka Doktora gibenim gittiğim hastanede sabit doktor yok zaten her gittiğimde farklı biri cikiyor :) eğitim araştırma hastanesi
Biri 14 birisi arkasını dönük biraz oda 22 :)Ultrasound resmi 14.haftaya ait sanırım, sonra bir daha gitmediniz heralde?
Detaylı ultrasound raporunuz varsa onun üstünde yazar kesin cinsiyet. Ona bakın.Biri 14 birisi arkasını dönük biraz oda 22 :)
Ordaki doktor çok güzel baktı gerçekten zinar bey 14 hafta 3 gunluktu net bir şekilde erkek dedi ersoya gittim sonrasinda 10 dk baktı bakmadı 22 haftalikti kız dedi hatta benle alay etti doktor baya radyoloji doktoruydu ikiside ayrıntıli USG baktı sonrasında tekrar gittim başka doktora onlarda kizada benzetti erkegede kordonu bacak arasindaydmisAyrıca 27ye kadar detaylı ultrasound olması gerekirdi, orada da kesin söylenir cinsiyet. Zeynep kamile gidiyorsunuz heralde. Orada detaylı yapılıyor diye biliyorum.
Yaptırdım özel hastanede ama çok ilgilenmediDetaylı usg yaptirmadiniz mi ?
Yok cnm hiç birşey yazmıyor ilgilenmedi sözde özel hastaneye gittimDetaylı ultrasound raporunuz varsa onun üstünde yazar kesin cinsiyet. Ona bakın.
Ersoy sultanbeyli mi kurtkoy mu? Sultanbeylideki ciddi kotu ama kutkoydeki fena degil diye biliyorum.Yok cnm hiç birşey yazmıyor ilgilenmedi sözde özel hastaneye gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?