Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarlusal bittiğinde 10 gün sonra falan geliyor genelde kanama sen neden tekrar bir kutu daha içtin doktor kontrolünde kullanılmaz bu tür ilaçlar2,5 aydır regl olmuyorum tarlusal kullandım bitince 1 hafta bekledim olmadi ve tekrar 1 kutu kullandım. 10 gün oldu biteli ama yine olmadı. Hamilelik durumum yok bekarım. Yarın doktora gideceğim vajinal muayene yapar mı korkuyorum

Geçen yılda aynısı oldu dr 2 kutu verdiTarlusal bittiğinde 10 gün sonra falan geliyor genelde kanama sen neden tekrar bir kutu daha içtin doktor kontrolünde kullanılmaz bu tür ilaçlar![]()
İlişkiniz yoksa yapmaz zaten siz istemediğiniz sürece kimse sizi zorla muayene etmez korkmayın2,5 aydır regl olmuyorum tarlusal kullandım bitince 1 hafta bekledim olmadi ve tekrar 1 kutu kullandım. 10 gün oldu biteli ama yine olmadı. Hamilelik durumum yok bekarım. Yarın doktora gideceğim vajinal muayene yapar mı korkuyorum
Bekarım diye yazdım yavajinal muayene yapsa ne olacak ki...
Teşekkür ederimİlişkiniz yoksa yapmaz zaten siz istemediğiniz sürece kimse sizi zorla muayene etmez korkmayın
Bu yüzden sordum tamamdır. Bekarsan cinsel yaşantın yoksa zaten vajinal muayene yapamaz. İçin rahat olsun.Bekarım diye yazdım ya
Teşekkür ederimBu yüzden sordum tamamdır. Bekarsan cinsel yaşantın yoksa zaten vajinal muayene yapamaz. İçin rahat olsun.
Muayene etmeden önce soruyor zaten evli misin diye bekarsan ultrasonla bakar karından ben evlenmeden önce öyle olmuştu.2,5 aydır regl olmuyorum tarlusal kullandım bitince 1 hafta bekledim olmadi ve tekrar 1 kutu kullandım. 10 gün oldu biteli ama yine olmadı. Hamilelik durumum yok bekarım. Yarın doktora gideceğim vajinal muayene yapar mı korkuyorum