Kızlar meslek sorunu lütfenn yardım

Schnuffel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
23
1
0
Manisa
Günaydın kızlar, benim meslek sorunum var daha karar veremedim nolcağımı, eşit ağırlıktayım ama mat. kötü o yüzden sözelden girip öğretmen olmak istiyorum, sizce bu zamanda öğretmenlik zor mu? Mesleği çocukları seviyorum ama atanması 4 yıl doğuda kalması gözümü korkutuyor açıkçası :44:

Ve sizin önerebileceğiniz başka meslek var mı? Ea ve sözelden?

oğretmenlık çok guzel ama atanması cok zor.okadar sene okuyup atanamayan çok arkadasım var.en ıyısı kamu yonetımı okuyun çunku atanma şansları daha fazla.duz memurluk olarakta atamaları yapılabılıyo.alternatıfı daha fazla.

oğretmenlık çok guzel ama atanması cok zor.okadar sene okuyup atanamayan çok arkadasım var.en ıyısı kamu yonetımı okuyun çunku atanma şansları daha fazla.duz memurluk olarakta atamaları yapılabılıyo.alternatıfı daha fazla.

Türkçe veya edebiyat öğretmeni ataması zor mu? Yüksek puan alırsak?

Doğuda köy okullarında çok yer var ama kimse atanmak istemiyor... İlla çalışacağım diyorsanız doğuda bir süre çalışın ne kaybedersiniz ki

Günaydın kızlar, benim meslek sorunum var daha karar veremedim nolcağımı, eşit ağırlıktayım ama mat. kötü o yüzden sözelden girip öğretmen olmak istiyorum, sizce bu zamanda öğretmenlik zor mu? Mesleği çocukları seviyorum ama atanması 4 yıl doğuda kalması gözümü korkutuyor açıkçası :44:

Ve sizin önerebileceğiniz başka meslek var mı? Ea ve sözelden?

Bir kere mat yapamıyorum diyorsun. O zaman zaten direk sözele kayıyorsun. EA olsaydı daha çok alternatifin vardı. Her meslek kendi çapında zordur. Sadece avantajları ve dezavantajları olarak değerlendir. Mesela benim şimdiki aklım olsaydı öğretmen olurdum. Tatilleri var, tüm gün çalışmıyorlar, ctsi Pazar…
Seçeceğin meslek evleneceğin adam kadar önemlidir. Neyi seviyorsun, neye merakın varsa ona yönel.

aman diyim ögretmenlikten uzak dur ben ücretli yaptım ögretmenlik neler cektim çocuklarla ugraşmak çok zor ustune ruh hastası velileryile ugraşıyorsun sabır sabır sabır çekiyorsun okadar zorkii sen sen ol olma yanı ögetrmen memur ol miss gibi benden tavsiyeee

valla canım ben Türkiyede yaşamıyorum ama haberlerde çalkalanıyor
hatta bu seneki kpss sınavı son olabilir deniliyor
kk da siyaset bölümünde özel konusu bile var bir bak istersen
ben medyanın yalancısıyım kalkacak diye okudum :26:
konuyu bulamazsan linkini atarım istersen

Back
X