Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar mide bulantisi icin hangi hapi kullaniyosunuz
Ovv sen de ben gibi olmuşsun ben zofer kullanıyorum 6.haftamdan beri. Hala da kullanmak zorundayım çünkü almadığımda yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyorum.
3 doktor da seni rahatlatıyorsa bırakma ilacı dediler bir sıkıntı olmadı Allaha şükür şimdiye kadar.
Doktor bana metpamit verdi. Ben de aile hekimimize danıştım . Günde 5 kereden fazla kusmuyorsan içme dedi. ama dayanamiyorum ben de artık bu bulantiya . içmek istiyorum . gunde 1-2 kez çıkarıyorum . Ama bulantı tüm gün mahvediyor .
Doktor bana metpamit verdi. Ben de aile hekimimize danıştım . Günde 5 kereden fazla kusmuyorsan içme dedi. ama dayanamiyorum ben de artık bu bulantiya . içmek istiyorum . gunde 1-2 kez çıkarıyorum . Ama bulantı tüm gün mahvediyor .
Bi sureligine gecmesine bile raziyim artik bi uyudugumda geciyo surekli uyumak istiyorum o yuzden oğlum var bide kuzum bana bakiyo surekli ilgilen die ne yapicagimi sasirdim mutfaga girmiyorum bile esim yapiyo yiyo topluyo sag olsun
Seni çok çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun inşallah ben gibi olmazsın da 12.haftada biter sıkıntın. Amin canım çok sağol inşallah göz açıp kapatıncaya kadar zaman geçer sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Seni çok çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun inşallah ben gibi olmazsın da 12.haftada biter sıkıntın. Amin canım çok sağol inşallah göz açıp kapatıncaya kadar zaman geçer sağlıkla kavuşursun bebeğine.