Kizlar mide bulantisi icin hangi hapi kullaniyosunuz

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.099
830
123
Dayanamiyorum artik kac gundur dr randevuma daha var eczanede vermedi esimi yolluycam hangi hapi kullaniyosunuz

Saol cnm kusma da var ne yazik ki sabah kalkiyorum direk wc aksam saat 9 gibi bazen geviyo gibi oluyo bazen gene ayni

Ovv sen de ben gibi olmuşsun ben zofer kullanıyorum 6.haftamdan beri. Hala da kullanmak zorundayım çünkü almadığımda yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyorum.
3 doktor da seni rahatlatıyorsa bırakma ilacı dediler bir sıkıntı olmadı Allaha şükür şimdiye kadar.

Saol cnm aldiricam hemen esime acliktan bayilicam cnm yemek istemiyo kusucam die kotu oluyorum senin bitmis rabbim kucaginda sag salim gostersin insallh

Doktor bana metpamit verdi. Ben de aile hekimimize danıştım . Günde 5 kereden fazla kusmuyorsan içme dedi. ama dayanamiyorum ben de artık bu bulantiya . içmek istiyorum . gunde 1-2 kez çıkarıyorum . Ama bulantı tüm gün mahvediyor .

bende zofran kullanıyorum bıktım valla bulantıdan enazında ilaç biraz iyi geliyor

1 2 gene iyi cnm ben simdiden 4 yaptim hic bisey yedigimde yok suyu icsem cikiyo allah yardimcimiz olsun da bitsin artik

bende zofran kullanıyorum bıktım valla bulantıdan enazında ilaç biraz iyi geliyor
Bi sureligine gecmesine bile raziyim artik bi uyudugumda geciyo surekli uyumak istiyorum o yuzden oğlum var bide kuzum bana bakiyo surekli ilgilen die ne yapicagimi sasirdim mutfaga girmiyorum bile esim yapiyo yiyo topluyo sag olsun

Saol cnm aldiricam hemen esime acliktan bayilicam cnm yemek istemiyo kusucam die kotu oluyorum senin bitmis rabbim kucaginda sag salim gostersin insallh
Seni çok çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun inşallah ben gibi olmazsın da 12.haftada biter sıkıntın. Amin canım çok sağol inşallah göz açıp kapatıncaya kadar zaman geçer sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…