ecenazx Kün Fe Yekün 🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 1.214 357 73 25 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #1 Midyenin bir zararı var mi bir yerde kadınlarda cinsellik problemine yol açıyor yazıyor hadi bunu geçtim başka bir zararı var mi bilen var mi
Midyenin bir zararı var mi bir yerde kadınlarda cinsellik problemine yol açıyor yazıyor hadi bunu geçtim başka bir zararı var mi bilen var mi
M Maridraw Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2017 12.128 58.894 598 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #2 asenabchs .!.: Midyenin bir zararı var mi bir yerde kadınlarda cinsellik problemine yol açıyor yazıyor hadi bunu geçtim başka bir zararı var mi bilen var mi Genişletmek için tıkla... Midye evet bildiğim kadarıyla zararlı ama cinsellikle alakalı bir sorun yaptığını ilk defa duyuyorum
asenabchs .!.: Midyenin bir zararı var mi bir yerde kadınlarda cinsellik problemine yol açıyor yazıyor hadi bunu geçtim başka bir zararı var mi bilen var mi Genişletmek için tıkla... Midye evet bildiğim kadarıyla zararlı ama cinsellikle alakalı bir sorun yaptığını ilk defa duyuyorum
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.944 7.384 108 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #3 Ağır metal içerdiği için vücuda zararlı ama cinselliği etkilemez bence. O kadar da değil
Kaderlinurteen Bir gün bende anne olacağım. Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 4.113 16.761 208 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #4 Şaka mı ya yok öyle bişey
ecenazx Kün Fe Yekün 🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 1.214 357 73 25 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #5 Villanelle .!.: Ağır metal içerdiği için vücuda zararlı ama cinselliği etkilemez bence. O kadar da değil Genişletmek için tıkla... Peki zararı ne yönde bende suan enfeksiyon var onu etkiler mi çoğaltır mi ?
Villanelle .!.: Ağır metal içerdiği için vücuda zararlı ama cinselliği etkilemez bence. O kadar da değil Genişletmek için tıkla... Peki zararı ne yönde bende suan enfeksiyon var onu etkiler mi çoğaltır mi ?
ecenazx Kün Fe Yekün 🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 1.214 357 73 25 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #6 Li_zigi .!.: Midye evet bildiğim kadarıyla zararlı ama cinsellikle alakalı bir sorun yaptığını ilk defa duyuyorum Genişletmek için tıkla... Peki çok mu zararı bende suan enfeksiyon var onu çoğaltır mi ?
Li_zigi .!.: Midye evet bildiğim kadarıyla zararlı ama cinsellikle alakalı bir sorun yaptığını ilk defa duyuyorum Genişletmek için tıkla... Peki çok mu zararı bende suan enfeksiyon var onu çoğaltır mi ?
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.944 7.384 108 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #7 asenabchs .!.: Peki zararı ne yönde bende suan enfeksiyon var onu etkiler mi çoğaltır mi ? Genişletmek için tıkla... Google diye bir şey var yav
asenabchs .!.: Peki zararı ne yönde bende suan enfeksiyon var onu etkiler mi çoğaltır mi ? Genişletmek için tıkla... Google diye bir şey var yav
Orkide_sever Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2018 5.971 21.562 348 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #8 Temiz yapan bir yerden ve abartiya kacilmadigi sürece zararını gören duymadim ki ben hamileliklerimde de yedim cok şükür bir sorun yaşamadım.
Temiz yapan bir yerden ve abartiya kacilmadigi sürece zararını gören duymadim ki ben hamileliklerimde de yedim cok şükür bir sorun yaşamadım.
ecenazx Kün Fe Yekün 🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 1.214 357 73 25 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #9 Orkide_sever .!.: Temiz yapan bir yerden ve abartiya kacilmadigi sürece zararını gören duymadim ki ben hamileliklerimde de yedim cok şükür bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Enfeksiyonum var onu etkilemez degil mi ?
Orkide_sever .!.: Temiz yapan bir yerden ve abartiya kacilmadigi sürece zararını gören duymadim ki ben hamileliklerimde de yedim cok şükür bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Enfeksiyonum var onu etkilemez degil mi ?