kızlar miğdemmmmm yardım lutfen

salihaaa09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
17
1
3
33
Kızlar çok kotu günler geçiriyorum artık bulantılarım başladı bana yardımcı olun yataktan kalkamıyorum

hamilemisiniz..eğer hamile iseniz..daha sabah yataktan kalkmadan akşamdan bisküvi..biraz içeçek birşeyler koy yatağın yanına..bunları yedikten sonra bir yarım saat daha yat ve öyle kalk..bana doktorum demişti..bende uyguladım..

Evet hamileyim ve şuan bile çok kotuyum acile gitcem ama korkuyorum yanlış ilaç verirler diye çok teşekkür ederim canım

her sabah uyanir uyanmaz hic bisey yemeden toprakli uzum pekmezi alabilirsiniz agziniza 1-2 kasik. bana cok iyi gelmisti.ben hergun hastanedeydim serumla besleniyodum

Ayni dertten muzdaripiz ama dert dememek lazim. Sonu guzrl olsun ins. Kacinci haftadasiniz.
arkadasin dedigi gibi sabah kalkmadan hafif mideyi bastiracak bisryler yemenniz lazim. Onun disinda mide bulantisindan cok mide yanmalari mide agrilari mahfediyor insani. Sabah bulanti kusma ogleden sonra da mide agrilari cekiyorum. Mideniz agridiginda da imdada elmave sut devreye giriyor. Sutu agziniza dolu dolu bir yudum alin bir seferde yutun 5. Dk. Sonra bidaha tekrarlayin. Bikac kez arayla ise yariyor yanmayi geciriyor. Reflunuz varsa yuksek yastikla sol tarafiniza yatin. Gaz sorunu varsa sakiz cigneyin. Salatalik elma kraker ve leblebi kurtaricim benim. Gecmis olsun

Evet hamileyim ve şuan bile çok kotuyum acile gitcem ama korkuyorum yanlış ilaç verirler diye çok teşekkür ederim canım

benim hamileliklerimde bulantı en az 6 ay sürüyordu..gün boyu devam ediyordu..en çok sabahları oluyordu..kusmalarım oluyordu..uygulamayınca kalkar kalkmaz kusuyordum..kilo bile verdim..ama hiç acile gitmedim..yurt dışında kendi doktorumuz vardı..iki güne bir gidiyordum..bitgisel bir damla vermişti..geçirmiyor ama hafifletiyordu..böylece 6 ayı tamamlayabildim..daha sonra ye ye doymak bilmiyordum..

Meraba.Ben de 2. ayımdayım ve benim de fazlasıyla mide bulantım var.Ben de beyaz leblebi kraker ne denediysem hiçbir işe yaramadı.Ama yukarda bi arkadaş demiş ya akşamdan yanına bisküvi falan koy diye onu bi denicem inşallah işe yarar..burdan herkes bi fikir verse keşke biz de deneyerek kendimize uygun olanı bulabilsek..:)

maalesef mide bulantın 24 saat sürüyorsa ve herşeyi çıkarıyorsan yapılan önerilerin hepsi hikaye...Ben 4 ay şiddetli mide mulantısı çektim 8 kilo verdim 2 ay heyet raporuyla evde yattın çalışmadım.ne sabah kalkmadan yediğim krakerler ne elmalar ne salatalıklar yediysem hiç biri bastırmadı.Sadece çorba ve sulu yemekler yeme suyunu filan yemekten en az bir saat sonra iç demişti doktorum (sulu şeyler mideye hacim verdiği için mide bulandırırmış) buna uyunca en azından daha az kustum.Doktorum mide bulantısı hapına da karşı...4 aydan sonra mide bulantım baya azaldı şimdi o önerilerin faydasını görüyorum işte...Anladım ki o mide bulantısını bastırıyor bu mide bulantısını bastırıyor diyenler şiddetli bulantı çekmeyenler ....çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…