kızlar mobilyalarıma bi bakarmısınız lütfen...

Yatak odası benim de çok beğendiğim bir model, inşallah ben de ondan almak istiyorum. İyi günlerde kullanın :)

Çok güzeller canım güle güle aşkla eskitirsiniz inşaAllahh :KK68:bende nasip olursa bellona veya istikbalden country tarzı almayı düşünüyorummm.

Çok güzeller canım güle güle aşkla eskitirsiniz inşaAllahh :KK68:bende nasip olursa bellona veya istikbalden country tarzı almayı düşünüyorummm.
çok saol canım teşekkür ederim istikbal gereksiz yere çok pahalı bellona daha uygun ve çok modeli var canım

Hayırlısı Olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepsi çok güzeller :KK66: oturacağınız ev falan bellimi kaplayacakları yer açısından.Bende önceden almayı planlayanlardanım da

Hayırlısı Olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepsi çok güzeller :KK66: oturacağınız ev falan bellimi kaplayacakları yer açısından.Bende önceden almayı planlayanlardanım da
Amin saol canımmm malesef oturcağımız ev belli değil kirada oturucaz ama çok büyük mobilyalar almamaya çalıştım sığar diye düşünüyorum. Kesinlikle önceden almalısın ne kadar az borcun olursa o kadar çok istedğin şeyleri alıyosuno_O:KK15:

Evet bunların modası geçmez bencede.
Aynı olması daha hoş olur bencede.

Şöyle bişey de var, her
aynen zaten ilgim vardı country tarzına bu takımıda çok benzettim inşallah ben evlenene kadar hevesim geçmez bu modelden:KK68:

Hiç abartmıyorum 2009 yılından beri country tarzı bir evimin olmasının hayalini kuruyorum, tam anlamıyla beni yansıtan bir tarz çünkü, İstanbul' da gitmediğim mobilyacılar çarşısı kalmadı. Çok erkendi ama hayranlığıma yenik düşüyordum. O zamanlar evim evim güzel evim bölümünde hiç görmüyordum, ilk minenestir uygulayarak bu forumda tanıtan, sonra sırasıyla konu başlıklarından ilk hatrıladığım home sweet home ve diğerleri.

Bak sene 2014 ben vazgeçmemişim...:KK68:
Zaten baktığın zaman her yıl başka bişey çıkıyor, moda deniyor, herkes ona yöneliyor. Moda geçici bişeydir zaten bana göre, ya hiç bişey almayacaksın ya da modanı kendin yaratacaksın. Hiç aklında olmayan bişeyi aldın diyelim beğendiğinin modası geçer diye, o aldığının geçmez mi peki? Öyle düşün..:KK51:

canım o kadar güzel yazmışın ki çok haklısın... Banada hep klasik takımlar itici gelmiştir... country tarzı sıcak geliyo samimi şirin bi ev geliyo aklıma bencede... geçmez modası hala beğenerek bakıyorum mobilyalarıma...
bide hiç misafir odası düşünmedim evime sen yapcakmısın ayrıyetten bi misafir odası, bide sen mobilyalarını aldın mı canım?:KK15:[/QUOTE]

Şöyle bişey de var, her

Hiç abartmıyorum 2009 yılından beri country tarzı bir evimin olmasının hayalini kuruyorum, tam anlamıyla beni yansıtan bir tarz çünkü, İstanbul' da gitmediğim mobilyacılar çarşısı kalmadı. Çok erkendi ama hayranlığıma yenik düşüyordum. O zamanlar evim evim güzel evim bölümünde hiç görmüyordum, ilk minenestir uygulayarak bu forumda tanıtan, sonra sırasıyla konu başlıklarından ilk hatrıladığım home sweet home ve diğerleri.

Bak sene 2014 ben vazgeçmemişim...:KK68:
Zaten baktığın zaman her yıl başka bişey çıkıyor, moda deniyor, herkes ona yöneliyor. Moda geçici bişeydir zaten bana göre, ya hiç bişey almayacaksın ya da modanı kendin yaratacaksın. Hiç aklında olmayan bişeyi aldın diyelim beğendiğinin modası geçer diye, o aldığının geçmez mi peki? Öyle düşün..:KK51:[/QUO

canım o kadar güzel yazmışın ki çok haklısın... Banada hep klasik takımlar itici gelmiştir... country tarzı sıcak geliyo samimi şirin bi ev geliyo aklıma bencede... geçmez modası hala beğenerek bakıyorum mobilyalarıma...
bide hiç misafir odası düşünmedim evime sen yapcakmısın ayrıyetten bi misafir odası, bide sen mobilyalarını aldın mı canım?:KK15:

bide hiç misafir odası düşünmedim evime sen yapcakmısın ayrıyetten bi misafir odası, bide sen mobilyalarını aldın mı canım?:KK15:
[/QUOTE]

Günlük oda yapmayacağım ben canım yoksa masa+ sandalyeleri, konsol bir de tv sehpası alacağım.
Onun dışında başka bir oda döşemeyeceğim hani şu genelde köşem koltuklar ya da oturma grubu olup sadece tv olanlar tarzında, gereksiz geliyor açıkçası..

Merhaba Kızlar,
Düğünümüzü seneye eylül gibi düşünüyoruz. Ama diğer konumdada belirttiğim gibi biz önceden mobilyalarımızı alıp taksitlerine başlayalım istedik ve cumartesi günü bellona mağazasına gidip şu modelleri şimdilik aldık. Şimdilik diyorum anlaşmamız biz evlenceğimz zaman bu modelleri istemezsek değiştirmek koşuluyla aldık. Ama benim içime çok sindiler sizinde yorumlarınız çok önemli benim için nasılsa zamanım ve değiştirme şansım var.

Çok çok iyi yapmışsın yatak odamızla yemek odamız aynı bu serinin her parçasına ayrı ayrı bayılarak aldık biz de bi tek bizim koltuk takımımız farklı,venturo onu çiçekli alsam mı almasam mı diye çok kararsız kalmıştım belki sıkılırım diye ama iyi ki öyle almışız. Bir şeye ilk başta vurulduysanız sıkılmazsınız bence güle güle, mutlu günlerde kullanın

Evet biraz vintage country tarzı olmuş güzel de olmuş, ben de bu tarz bakıyorum. Laf aramızda ilk vintage tarzı korniş aldım :) Ayrıntılardan mı başlıyorum ne :)))

Mobilyaların gayet güzel güle güle otur, bellona'dan almayı düşünmesem de yine de güzel duruyorlar. Yalnız oturacağınız ev belli mi? Yani bi eviniz var mı? çünkü mobilyaların eve sığmayabilir. Örneğin o tv ünitesi gözüme çok büyük geldi, gereksiz yere yer kaplıyor, bi de oturma odan küçük olursa mekan iyice daracık olacak.
Hayırlı olsun :)

Çok çok iyi yapmışsın yatak odamızla yemek odamız aynı bu serinin her parçasına ayrı ayrı bayılarak aldık biz de bi tek bizim koltuk takımımız farklı,venturo onu çiçekli alsam mı almasam mı diye çok kararsız kalmıştım belki sıkılırım diye ama iyi ki öyle almışız. Bir şeye ilk başta vurulduysanız sıkılmazsınız bence güle güle, mutlu günlerde kullanın
canımmm bende koltuklarımı venturo olarak değiştiricem onu alırkende pek beğenmemiştim uygun diye almıştım ama içime sinmedi sonuçta bikere alıyoruz içimize sinmesi önemli yani seninle bütün evimiz aynı olucak canım:KK54: perde ve halı alırkende konuşalım tatlım sonra birbimize evimizin resimlerini gösterirriz:eek: bu arada ben iki 3lü takımımı kırık beyaz yaptırıcam tekli berjerlerimi çiçek desenli yaptırıcam sakın üçlünü desenli yapma canım bi süre sonra pişman olabilirsin.

Evet biraz vintage country tarzı olmuş güzel de olmuş, ben de bu tarz bakıyorum. Laf aramızda ilk vintage tarzı korniş aldım :) Ayrıntılardan mı başlıyorum ne :)))

Mobilyaların gayet güzel güle güle otur, bellona'dan almayı düşünmesem de yine de güzel duruyorlar. Yalnız oturacağınız ev belli mi? Yani bi eviniz var mı? çünkü mobilyaların eve sığmayabilir. Örneğin o tv ünitesi gözüme çok büyük geldi, gereksiz yere yer kaplıyor, bi de oturma odan küçük olursa mekan iyice daracık olacak.
Hayırlı olsun :)
evet canım evimz cuntry tarzı olucak, klasiklerdense bu tarz çok sıcak:KK16:çok merak ettim kornişini canım resmini yollarmısın:KK68: bende bellonadan almam diye çok direttim büyük konuştum ama aldım, malesef evimiz henüz belli değil kirada oturucaz . konsol flan istemediğim için ve çokta ıvır zıvırım olduğu için tv ünitesini büyük aldım eşylarım sığsın diye inş gönlüme göre bi ev bululrumda hayalimdeki gibi olur canım...:KK15: çok saol yorumun için

Çok güzel aklimda olan bi model bu ama iki uclu koltuk alirsaniz ve acilanlarda olursa daha iyi olur bence

Back
X