kızlar mobilyalarıma bi bakarmısınız lütfen...

Mutluyum canım ben aldığım için. Ama tabiki henüz kullanmadım. Yeni aldık biz de bir hafta oldu. Şubat başı gibi evimize gelecek. Country tarzında istiyordum ben o yüzden çok içime sinerek aldım. Diğer mobilyalarımı da topiğime ekledim. Yorumlarını bekliyorum :)
bende mutluyum içime çok sindi aynen bende country tarzı istiyodum. hemen bakıyorum topiğineee:KK55:

Eki Görüntüle 1325031 Eki Görüntüle 1325039 Eki Görüntüle 1325040 Eki Görüntüle 1325041 Merhaba Kızlar,
Düğünümüzü seneye eylül gibi düşünüyoruz. Ama diğer konumdada belirttiğim gibi biz önceden mobilyalarımızı alıp taksitlerine başlayalım istedik ve cumartesi günü bellona mağazasına gidip şu modelleri şimdilik aldık. Şimdilik diyorum anlaşmamız biz evlenceğimz zaman bu modelleri istemezsek değiştirmek koşuluyla aldık. Ama benim içime çok sindiler sizinde yorumlarınız çok önemli benim için nasılsa zamanım ve değiştirme şansım var.
Çok güzeller aşkla huzurla kullanın:nazar::KK68:

bence de çok güzeller, güle güle kullan canım :) ben ilk çıktıgından beri bu takımı çok beğenmiştim, hem diğer country tarzı mobilyalara göre fiyatı da uygun

bence de çok güzeller, güle güle kullan canım :) ben ilk çıktıgından beri bu takımı çok beğenmiştim, hem diğer country tarzı mobilyalara göre fiyatı da uygun
çok mutlu oldum beğenmene canımm bende çok beğenerek aldım 7/8 ay önce fikrim değişir diyodum ama hala daha baktıkça mutlu oluyorum mobilyalarıma. fiyatı uygun evet diğerlerine göre

tatlm teyzem de kullanıyor aynı modeli çok memnun... güzel bi seçim olmuş .. kaliteli ztn .. hayırlı ugurlu olsuun

Back
X