• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar mor lahana + nar + limon ?

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Kızlar mor lahana, limon, nar zararlımı hamilelikteee ? Mor lahanayı böyyle bool limonlu zeytinyağlı tuzlu bir leğen yemek istiyorum :D ( Hamile olmadan önce öyle yapar yerdim :) Birde narı ayıklıyorum kaşıkla yiyorum zararlı diye okudum bir yerde ? :(

valla narı bende çooook severım ama bı arkadaşıma doktoru nar yeme kanı sulandırır düşük olabılır demıs dıye yemedım. ama limon çok yıyorum lahana ıcınde bırsey duymadım. duyduklarım maydonoz ada çayı ve nar

valla narı bende çooook severım ama bı arkadaşıma doktoru nar yeme kanı sulandırır düşük olabılır demıs dıye yemedım. ama limon çok yıyorum lahana ıcınde bırsey duymadım. duyduklarım maydonoz ada çayı ve nar
ayy yemiyim o zaman limonda bişey yoksa bol bol yiyebilirim hem çok severim hemde grip oldummm :((

mor lahanayı az yersen birşey olmaz ben arada yiyorum bu konuda herhangi bir bilgim yok limon birşey yapmaz sanırım ama sen yinede az az tüket abartma

Kilo kilo yemediğiniz sürece sorun olmaz kızlar gün de yarım nar bişey yapmaz. Hem hazır çikolata yiyeceğine nar ye limon ye ama ne yersen ye kararında ye ;)

Back
X