nolur bana fikir verin.geçen akşam sözlümün yengesine gidicez tanışmaya anneme babamı ara söyle izin al dedim.oda aradı iyimi oluyor böyle herzaman görüşüyorlar demiş.annemde ben gönderiyorum demş.annem git kızım dedi akşam oldu gittik geldik.babam alkollüydü geç şöyle otur dedi.ben sana izinmi verdi benden izin almadan nereye gidiyorsun.ben senin o çocukla 1 senedir görüştüğünü biliyorum.dershaneye falan gitmek yok artık ben bunu kaldıramam söyle o çocuğa evlenin dedi.daha görüşmek falan yok dedi şimdi gidp yatabilirsin dedi.ben ağlamak için kendimi zor tuttum odama gittim tam o sıra sözlm aradı açtm teli ses tonumdan birşeyler olduğunu anladı söylemicektm aslnda ama konşmak da canm almıyordu moralm çok bozulmşştu.dedim babam konştu biraz benden izin almadan nereye gidiyorsun söyle o çocuğa görüşmek yok artık dedi dedim.baban ne yapmaya çalşyor böyle dedi artık sözlüyüz falan ertesi gün anneme söyledim baban alkollü onun konuşmalarına neden bakıyorsun sözlünüde üzmüşsün dedi ara söyle dedi aradım sözlümü ama alkollü olması ne ifade eder önceden de diyordu babanla aramızda ufak bi iplik kaldı birisi üflese herşey bitti dedi ilerde bende üzüleceğim ama dedim alkollü olduğu için onun laflarına bakmayalım dedim konu uzadı gitti bugünde beni bir daha arama dedi nolur bana yardım edin ben napıcam şimdii msj attım en son senin sevgin nere ben ne yaptımda beni bir daha arama diyorsun dedim cevap yok
(((((((((((