Kalanla yola devam edeceksin
gitmek isteyenede yol vereceksin,zorla birşey olmaz.
Babanızla ipleri nasıl üflüyecekmiş.
Benim sevgilim ailem hakkında tek kelime edecek o bana yolu göstermeden ben ona yolu gösteririm.
Annenin,babanın sözünden çıkma.bir bildikleri varki seninle konuşuyorlar.
Sözlü nedemek? parmağınıza yüzükmü taktı bu adam
Kalanla yola devam edeceksin
gitmek isteyenede yol vereceksin,zorla birşey olmaz.
Babanızla ipleri nasıl üflüyecekmiş.
Benim sevgilim ailem hakkında tek kelime edecek o bana yolu göstermeden ben ona yolu gösteririm.
Annenin,babanın sözünden çıkma.bir bildikleri varki seninle konuşuyorlar.
Sözlü nedemek? parmağınıza yüzükmü taktı bu adam
evet yüzük takıldı babam aslında daha çok şeyler dedi ama söylemedim ona o o çocukla görüşmeyeceksin kısmına takılmş sözlenmeden öncede babam bildiği halde tepki gösterdi.şimdi sözlendik neden böyle yapıyor diyor.haklı aslında bir yönden annemde söz yapın rahat olursunuz diyordu ama babam halen her seferinde konuşuyor tabiki aileme bir şey dedirtmek istemiyorum ama benimde sabrımı zorluyor babam(
Siz rahat olmak içinmi sözlendiniz?
yoksa evlilik düşündüğünüz içinmi?
sözlendik heryere gideriz,öyle bir kuralmı var.Bende olsam bende kızıma kısıtlama yaparım.heryere aklı esince gidemez.
Hadi evlenemezssen o kişiyle nerden biliyosun.
o rahatlık dediğin şey yarın olur sana batar unutma.
Babanı tebrik etmek gerek
evlilik düşünüyoruz tabiki burası küçük bir yer babam beni iyi tanır her zaman güvenir onuda tanır herkes babamda tanıyor aslında ama böyle konuşması beni çok üzdü bende o moral bozukluğuyla sözümle knştm oda beni arama diyor şimdi ben ne yapmalaıyım sizce
yapacağınız şey belli ARAMAMAK
aile içinde konuşulan ailede kalır.
ister sözlü olun ister nişanlı ister evli.
evin içindekileri karşı tarafa anlatmayacaktınız. yok yere babanıza diş bilemesine sebep olmuşsunuz.
babanızın tutumuna gelince belki sert çıkmış olabilir .ama o bir baba. aklı yüreği sizde. sözlü olmak sürekli zamansız dışarıya çıkmak demek değildir.
şuanki durumda sözlünüz böyle kendini avutuyorsa arama tabii ki. kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?