kızlar moral falan kalmadı artık yoruldum :(((((((((((

ssea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
101
8
46
nolur bana fikir verin.geçen akşam sözlümün yengesine gidicez tanışmaya anneme babamı ara söyle izin al dedim.oda aradı iyimi oluyor böyle herzaman görüşüyorlar demiş.annemde ben gönderiyorum demş.annem git kızım dedi akşam oldu gittik geldik.babam alkollüydü geç şöyle otur dedi.ben sana izinmi verdi benden izin almadan nereye gidiyorsun.ben senin o çocukla 1 senedir görüştüğünü biliyorum.dershaneye falan gitmek yok artık ben bunu kaldıramam söyle o çocuğa evlenin dedi.daha görüşmek falan yok dedi şimdi gidp yatabilirsin dedi.ben ağlamak için kendimi zor tuttum odama gittim tam o sıra sözlm aradı açtm teli ses tonumdan birşeyler olduğunu anladı söylemicektm aslnda ama konşmak da canm almıyordu moralm çok bozulmşştu.dedim babam konştu biraz benden izin almadan nereye gidiyorsun söyle o çocuğa görüşmek yok artık dedi dedim.baban ne yapmaya çalşyor böyle dedi artık sözlüyüz falan ertesi gün anneme söyledim baban alkollü onun konuşmalarına neden bakıyorsun sözlünüde üzmüşsün dedi ara söyle dedi aradım sözlümü ama alkollü olması ne ifade eder önceden de diyordu babanla aramızda ufak bi iplik kaldı birisi üflese herşey bitti dedi ilerde bende üzüleceğim ama dedim alkollü olduğu için onun laflarına bakmayalım dedim konu uzadı gitti bugünde beni bir daha arama dedi nolur bana yardım edin ben napıcam şimdii msj attım en son senin sevgin nere ben ne yaptımda beni bir daha arama diyorsun dedim cevap yok (((((((((((

Kalanla yola devam edeceksin
gitmek isteyenede yol vereceksin,zorla birşey olmaz.
Babanızla ipleri nasıl üflüyecekmiş.

Benim sevgilim ailem hakkında tek kelime edecek o bana yolu göstermeden ben ona yolu gösteririm.
Annenin,babanın sözünden çıkma.bir bildikleri varki seninle konuşuyorlar.

Sözlü nedemek? parmağınıza yüzükmü taktı bu adam

SIMDIDEN aıleye laf eden yada aılene laf etmeyı gec sana hakaret curretınnde bulunan sevgılı ıster kız ıster erkek olsun ondan sana bana eş olmaz. lutfen..uzak durun

ailen hakkında böyle konuşması yanlış,moral verip durumu düzelteceğine yangına körükle gidiyor,senın babanı senden daha iyi tanıyamaz,tamma alkollüymüş,annende bakma onun sözlerine çoktan unutmuştur demiş,daha niye uzatıyor sözlün,,
senin ailen onlar,atsan atamazsın satsan satamazsın,aileye girmek istiyorsa önce davranışlarına ve söylediklerine dikkat etmeli ailene karşı..
ona bu kozu verme,sonra seni sahipsiz sanır..

evet yüzük takıldı babam aslında daha çok şeyler dedi ama söylemedim ona o o çocukla görüşmeyeceksin kısmına takılmş sözlenmeden öncede babam bildiği halde tepki gösterdi.şimdi sözlendik neden böyle yapıyor diyor.haklı aslında bir yönden annemde söz yapın rahat olursunuz diyordu ama babam halen her seferinde konuşuyor tabiki aileme bir şey dedirtmek istemiyorum ama benimde sabrımı zorluyor babam (

Siz rahat olmak içinmi sözlendiniz?
yoksa evlilik düşündüğünüz içinmi?

sözlendik heryere gideriz,öyle bir kuralmı var.Bende olsam bende kızıma kısıtlama yaparım.heryere aklı esince gidemez.
Hadi evlenemezssen o kişiyle nerden biliyosun.

o rahatlık dediğin şey yarın olur sana batar unutma.
Babanı tebrik etmek gerek

evlilik düşünüyoruz tabiki burası küçük bir yer babam beni iyi tanır her zaman güvenir onuda tanır herkes babamda tanıyor aslında ama böyle konuşması beni çok üzdü bende o moral bozukluğuyla sözümle knştm oda beni arama diyor şimdi ben ne yapmalaıyım sizce

yapacağınız şey belli ARAMAMAK

yapacağınız şey belli ARAMAMAK

haklısınız insan böyle durumlarda sağlıklı düşünemiyor çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz o ararsa bende açmayacağım 1-2 gün

aile içinde konuşulan ailede kalır.
ister sözlü olun ister nişanlı ister evli.
evin içindekileri karşı tarafa anlatmayacaktınız. yok yere babanıza diş bilemesine sebep olmuşsunuz.

babanızın tutumuna gelince belki sert çıkmış olabilir .ama o bir baba. aklı yüreği sizde. sözlü olmak sürekli zamansız dışarıya çıkmak demek değildir.

şuanki durumda sözlünüz böyle kendini avutuyorsa arama tabii ki. kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.

anlatamacaktım işte akılsızlık ettim.tam babam knştu odama girdm o aradı olan oldu işte (

kaçmak için bahanesi varmış gibi .bu kadar kolay ben gidiyorum hadi eyvallah denir mi?

diğer yandan belli bir resmiyet gerektirir bu işler, herkes bilmesi gerekeneni bilmeliydi.

aradı tekrar seninlede babanlada daha görüşmek istemiyorum dedi kapattı ((((((((((((((

ben napıcam şimdi kızlar(((((((((((((((((((((((

Babamda sana çok meraklı zaten de.... Bir söz vermişsiniz siz aranızdaki ilişkiye ailelerde dahil olmuş sözlün bu kadar kolay arkasını dönebiliyorsa keyfi bilir...

Ayrıca kaç yaşındasın bilmiyorum ama ama babanla arandaki diyaloga annen dahil kimseyi karıştırmasan inan işlerin daha kolay olur
Hayır dese bile ikna etmen 2 dakikanı alır

Canım belli ki daha küçüksün belli aşk bağı ve aile bağını hiç bir zaman bir tutmamalısın canım.
Hayatta en başta aileni düşünmelisin senin daha sözlüyken senin baba bağını koparmak isteyen kişi ilerde en ufacık bir şeyde başına kakar görüştürmez bile..
Evlilik çok önemli bir müessese çok iyi mkarar vermelisin evlilik için en doğru zaman ve doğru kişi
hayat senin ama herşey baştan nası alışırsa nası gelirse öle gider..
Bir kere eline koz verdinmi ailen için gerek başka bi şey için bunu kallanırlar
hepimiz bu yollardan geçtik yaşadık aynı hatayı bizde yaptık

benimde babam içerdi daha bir dürü şey senin şu anki yaptıpunu bende zmanında yaptım ve yıllar sonra önüme unutukmamak zere konuldu diyeceğim oki ailede ne olursa olsun anlatma sözlüne kol kırılır yel içinde kalır
ilerde mutluluğun için evlenirsen şayet bununla ailenin bi problemde arkanı dönmesini istemiyosan aileni hiç ağzına alma onlar olur geçer

herşey bizler için

yapmak gereken çok basit ama biz kendimizi tutamıyoruz. aramamak gerçekten çok etkili bir yöntem. seviyorsa mutlaka arar geri döner uzun süre sevgisiz kalmaya dayanamıyorlar.

çok teşekkür ederim kızlar böyle üzüntülü anlarında insanın beyni duruyor düşünemiyor sağolun.şükür barıştık telefondan konuşamıyoruz biz bu durumlarda görüşmemiz gerekiyor görüştük neyseki.bizim aşkımız nerde dedim en son hiç bir şey demedi gidelim dedim ayrıldık msj attı hakkını helal et diye bende oturdum bankete ağlıyorum gelen geçen bana bakıyo sonra aradı beni nerdesn falan geldi biz napıyoruz dedi barıştık öyle seni görememek beni delirtti dedi özür diledi falan şükür barıştık çok mutluyum hepinizden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…