Kızlar moralim çok bozuk

hanunum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
65
1
86
Gaziantep
Kızlar canım cok sıkkın.bundan 3 ay önce calısmaya kara verdım ve komsumuzun ortagının aracılıgıyla bı ıse gırdım.ıse gırerken ben muhasebe ogrenmek ıstıyorum dıye gırdım.ve bana patronun karısının yıgenı ogretecektı ne bılıym ben kız muhasebe bılıyo sandm.odo yazın calısmıs okadar.2 ay para almadan calıstım.sımdı kendı cabalarımla felan ısı ogrendım.ve burda oyle muhasebe olcak cok fazla ıs yok.hafta sonları bu kızda gelıyo ve bana caycıymısım muamelesı yapıyo.sımdıde tatıl burda 3 hafta boyunca.muhasebele ılgılı bısey olunca kendı atlıyo baska hıc ıse karısmıyo.az once dıger muhasebecı geldı faturaları ona soruyo.sankı ben caycı gıbı kaldım.morelım sıfır napıym

patronla görüşseniz xxx hanımla bazı şeyleri ortaklaşa yapamıyoruz diye
ya da bu kızla konuşun size de göstersin yaptıklarını.
hem niye 2 ay para almadan çalıştınız, 2 aydır orda olduğunuzu hatırlatın bence.

bir de madem 3 hafta kapalı orası, kendinize başka bir yerde iş bakmayı deneyebilirsiniz.

kendını üstün görüyor anlasılan senden önce calışmışya ondan ama sen ondan hep öne çık su dosya burda nebılıyım ona sorulan cevaplara sana soruluyomuş gıbı sen cvp ver o vermeden bastırmaya calış kendını göster bı sekılde bence

Ya burası degıl okul tatıl okul acılıncaya kadar burda.ve bısey bılmıyo okadar 1 2 fatura okadar suan ben daha cok bılıyorum.patronda ne olsa ıkımızın ogrenmesını ıstıyo.anlamadım cok sacma ya

Mesela cay ıcıyo bardagı ındırıyo yemek yıyo ındırıyo benım yapmamı beklıyo adı yardım ıcın burda

Mesela cay ıcıyo bardagı ındırıyo yemek yıyo ındırıyo benım yapmamı beklıyo adı yardım ıcın burda

Anlamadim yardim icin ordaysa, yapmasi gerekenleri yapmiyosa sende gorevini
hatirlat, kendiliginden hicbisey olmaz madem rahatsizsin dile getireceksin, boyle sus pus hic biseyi cozemezsin...sengözlerimebaksanab

işi bırakmanız en sağlıklı seçim
gerçi bu aralar iş bulmakta güç ama
yeni işyerinin bir artısı yok anladığım kadarıyla
ön muhasebe bölümünde iş arayan başka bir yere girmenizi tavsiye ediyorum

bence de işi bırak ama sebeplerini de söyleyerek zaten o kız varken ikinci bir muhasebeciye de ihtiyaçları olmıycaktır yani bu şekilde çaycı muamelesi görürsün hep bu kaçınılmaz
kendine başka iş bulabilirsin zaten para ada almıyormuşsun ne kaybedeceksin ki..

canım işi bırak demicem ama orada çalışırken başka işlerde bak hem öğrenmişsin yani tecrübende olmuş onun sana yaptığını sen ona yap çaymı içtin canım bunuda götürürmüsün benim işim var de mesela.... ama fazla da göze batmadan yap ki sonuçta patronun eşinin yeğeniymiş yani inşşş herşey gönlünce olsun canım ya inşşş başka yerden bişeyler çıkar ...

Sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran tepki gösterdiğindede sen bana böyle davrandığında bende aynen böyle sinir oluyorum de ... sen oraya çalışmaya gittin canım millete hamallık etmeye değil kalksın çayını kendi alsın bi zahmet yerinede kendi getirsin tepkini göster kullandırma kendini:oklava::oklava:

Kızlar canım cok sıkkın.bundan 3 ay önce calısmaya kara verdım ve komsumuzun ortagının aracılıgıyla bı ıse gırdım.ıse gırerken ben muhasebe ogrenmek ıstıyorum dıye gırdım.ve bana patronun karısının yıgenı ogretecektı ne bılıym ben kız muhasebe bılıyo sandm.odo yazın calısmıs okadar.2 ay para almadan calıstım.sımdı kendı cabalarımla felan ısı ogrendım.ve burda oyle muhasebe olcak cok fazla ıs yok.hafta sonları bu kızda gelıyo ve bana caycıymısım muamelesı yapıyo.sımdıde tatıl burda 3 hafta boyunca.muhasebele ılgılı bısey olunca kendı atlıyo baska hıc ıse karısmıyo.az once dıger muhasebecı geldı faturaları ona soruyo.sankı ben caycı gıbı kaldım.morelım sıfır napıym

muhasebeyi o kizdan sen cok iyi biliyosun vs seklinde pohpohlayip
ogrendikten sonra
muhasebecilik yapabileceginiz baska bi is bulun

sakın yapma arkadaşım onun angarya işlerini anladığım kadarıyla kendıde pek bişi bilmio takma sen onu işi bırak demıycem bu zamanda iş bulmak gerçekten zor ama muhasebe kursuna gidebilrsin bu şekilde elinde bide sertifikn olur ve kimseye ihtiyaç duymazsın o zaman o şööle kenarda kalır canım benzer bi olay yaşadım giden o oldu kalan ben sakın kaçma kendını geliştirmeye bak sen

işi bırakma muhasebe sabır işi ilerde işi öğrenince başka işi geçersin bende para almadan çalıştım ilerde emeğinin karlışığnı alırsın

Back
X