Kizlar moralim cok bozuk..

canım benim hadi allah kavuştursun tatlım bizi haberdar et arada canım kendine ve bebeğinede dikkat et öpüyorum seniolumunekankayizsmile

nagtif yorumlar gelecektir tabiki burasi cok samimi de olsa sanal ortam sonucta kimse kimseyi tanimiyor tartismaya tahrik edici yorumlara ayni sekilde cevap vermenin geregi yok diye dusunuyorum sonucta benim buraya konu acma sebebim biraz olsun rahatlamak paylasmakti tartismaya girsem iyice stres olucam bu defa beni gecicek konu herkes burda birbirini yiyecek ne gerek var ki hakaret edilmedigi surece yangina korukle gitmenin anlami yok hakaret bile edilse ayni sekilde cvp vermenin taraftari deilim burda modaratorler vs var onlari bildirildiginde gereki yapacaklardir neden kendimi yipratiyim ki kendimi savunamayan bi insan asla degilim ama dedigim gibi burasi sanal ortam kendimi savunsam nolcak hic tanimadigim insanlar sonucta bilgisayar kapandiginda biter hersey a.s

evet esim biraz fazla duygusal sanirim konustum anlattim baya hatta ben nasil dayancam fln diye dusunuyodum dune kadar simdi onu teselli ediyorum simdilik sorun yok otobus zamanini da atlatirsak sorun kalmayacak ilk oldugu icin bole sanirim bundan sonra alisacaktir...

evet haklısınız aslında.boşuna gerilmenin bir manası yok.inş herşey düzelir ya..

allahım çok komik çok güldüm arkadaşlar yorumlara bayram edenler ağlayanlar göbek atanlar .duygusal bir eşi var arkadaşın heralde ne güzel işte karısını çok seviyor demekki .

az önce eşime bak kız tatile gitcekmiş eşi üzüntüsünden aglıyomuş dedim...cevabı aynen aktarıyorum
" e bende nişeanlıyken sen atandıgıda seni bırakıp dönerken bi damla aglamıştım ..sonra devam edemedi tabi yok yawwww karısı tatile gidilyo diye aglanırmı o sevinçten aglıyodur diyo benim kozalak kocam..harbiden ya bu erkeklerin hepsi kozalak kafalı ya::))))))))

delikafaduldendelikafaduldenkız sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün hahaha onu söylediği anda işte kocanın kafasına bi tavayı geçirseydin yakaydirigubbakcemile3

öyle demeyin kızlar yaa ..

bakmayın siz erkeklerde duygusaldır,kimileri belli etmez kimileri eder..

benim en son birkaç yıl önce dedesi vefat ettiğinde ağlayan sevgilim askere gitmesine 2 ay kala ağlamaya başladı ben senden nasıl ayrılıcam diye.

hemde arkadaş hamile:emir_bebek:

karısının karnının büyüyüşünü göremiycek,aşermelerinde yanında olamıycak,bence çok yerinde ağlıyor eşi,hiçte abartmıyor..

az önce eşime bak kız tatile gitcekmiş eşi üzüntüsünden aglıyomuş dedim...cevabı aynen aktarıyorum
" e bende nişeanlıyken sen atandıgıda seni bırakıp dönerken bi damla aglamıştım ..sonra devam edemedi tabi yok yawwww karısı tatile gidilyo diye aglanırmı o sevinçten aglıyodur diyo benim kozalak kocam..harbiden ya bu erkeklerin hepsi kozalak kafalı ya::))))))))

sırnaşık şeysırnaşık şey bu mja çok guldum ya :)))
ayrıca bence cok guzel bır evlılıgınız var defne bugunlerının kıymetını bıl :)))
karısı gıdıo dıye pesınden ağlayan erkek nesli tükeneli çok oldu

Kusura bakmayin ama gulucem:)))))))))))))Kac yasindasiniz siz ya,mesajiniz 17-18 yasinda birisinin mesaji gibi geldi,cocuk degil ya bana, ne agliyor Allahim yaaa:))))

hahahaaa, iste bu mesaja koptum supperdi:)))))))))))

Kusura bakmayin ama gulucem:)))))))))))))Kac yasindasiniz siz ya,mesajiniz 17-18 yasinda birisinin mesaji gibi geldi,cocuk degil ya bana, ne agliyor Allahim yaaa:))))

ben 21 yaşındaym eşim 29 ... ayrıca bunun yaşla ne ilgisi var çözemedim.. yaşa göre değerlendirseydik onun deil benim ağlamam lazımdı... eğer bahsettiğiniz içimizdeki çocuğun yaşıysa onlar 17-18den de küçük ve umarım hiçç büyümezler.. siz gülmeye devam edin :dance:

HAKKETTEN GüLMESENIZ ?
KESKEM BENIM KOCAMDA BENIM ICIN AGLASA, AGLAMZKI ODUN ,ANCA SIRITIR, AGLAMIS OLSA BEN NASIL TEPKI VERIRDIM ACABA...??? HMMM, AYYY ONU OYLE DUSUNEMIYORUM HAHAHA, YAPMAZ HIRT.
GüZELIM, NE GüZEL SENIN ICIN GöZYASI DöKEBILEN KOCAN VAR, KANIMCA YASLA ILGISIDE YOK, BAZILARI AGLAYABILIR, BAZILARI AGLAYAMAZ....
CARE YOK ASLINDA, 3 GüN DISINI SIKACAK, TELEFONLA IDARE EDECEKSIN ARTIKIN . guclubacismile

Back
X