S Smykzlhnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2021 97 24 3 27 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Smykzlhnn #1 Mozart müziklerin bebeğin zeka gelişimine katkı sağladığını okudum. Bir bilginiz var mı? Bebeğine mozart dinleten var mı? Biz 14 haftalığız
Mozart müziklerin bebeğin zeka gelişimine katkı sağladığını okudum. Bir bilginiz var mı? Bebeğine mozart dinleten var mı? Biz 14 haftalığız
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 En iyi cevaplar 2 5.952 73 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Smykzlhnn #2 Yeğenime dinletmiştik, kitap okuyorduk hatta. Pek işe yaradığını düşünmüyoruz, evde ödev yapmaya başlamak=savaş yapmak
Yeğenime dinletmiştik, kitap okuyorduk hatta. Pek işe yaradığını düşünmüyoruz, evde ödev yapmaya başlamak=savaş yapmak
S Smykzlhnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2021 97 24 3 27 24 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Smykzlhnn #3 hermionepotter .!.: Yeğenime dinletmiştik, kitap okuyorduk hatta. Pek işe yaradığını düşünmüyoruz, evde ödev yapmaya başlamak=savaş yapmak Genişletmek için tıkla... Hahahahah benim de bir beklentim yok açıkçası
hermionepotter .!.: Yeğenime dinletmiştik, kitap okuyorduk hatta. Pek işe yaradığını düşünmüyoruz, evde ödev yapmaya başlamak=savaş yapmak Genişletmek için tıkla... Hahahahah benim de bir beklentim yok açıkçası