kizlar mujde mehmet akgun kampanya:)

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
Ankaradaki Kizlar harika dudaklarimin mimari burdada moderatör olan sevgili mehmet akgun hocam 14 subata kadar super bir kampanya yapmis bir dolgu yapana bir bolge botox hediye :) bikac dolgu demek bikac bedava botox demektirki bu ikisi bi araya gelince ortaya super bisi cikacak eminim :) gordum face sayfasinda ve sevincimi paylasmak istedim..

Dudaklar en onemlisi :)

Eklentiler

• BeautyPlus_20141106160134_save.jpg
    BeautyPlus_20141106160134_save.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 217
Ankaradaki Kizlar harika dudaklarimin mimari burdada moderatör olan sevgili mehmet akgun hocam 14 subata kadar super bir kampanya yapmis bir dolgu yapana bir bolge botox hediye :) bikac dolgu demek bikac bedava botox demektirki bu ikisi bi araya gelince ortaya super bisi cikacak eminim :) gordum face sayfasinda ve sevincimi paylasmak istedim..
Ya cnm dolgu fiyatları ne peki genel burun kenarı için 2cc kadar bide mehmet hocada Saten Yüz Germe var mı varsa hem dolgu hem botoks hem saten yaptırırım :KK68:

Ya cnm dolgu fiyatları ne peki genel burun kenarı için 2cc kadar bide mehmet hocada Saten Yüz Germe var mı varsa hem dolgu hem botoks hem saten yaptırırım :KK68:
Tatlim o bahsettiğin yuz germe varmi sorucam her yerdrki dolgu 1 cc dir degosmez istedgin kadar yaparlar fiyatlar 600 den 900 e kadar var dolgu temin ederim juvederm teosyal i bu fiyata bulamassin zaten botox bedava dolgu 200 e falan gelio :)

kizlar gittim yaptirdim superrrr oldumm dolgulari kendime hediye botoxlarii annecigimee uygulattimmm kizlarr kacirmayin bu firsati :)

tatlım ben yaptrmadım ıslemıı ama baktımm sordum vs uygulayanlar memnun.bı arastrayım yınede senın ıcın

tatlım ben yaptrmadım ıslemıı ama baktımm sordum vs uygulayanlar memnun.bı arastrayım yınede senın ıcın
Teşekkürler ben internette araştırıyorum pek bilgi bulamadım hep gözkapagı ameliyatı var. Benim göz altın böle yarım ay şeklinde oyluk vardı bide yeşil mor gibiydi yani elmacık kemiğim neredeyse yoktu :)) gözaltıma ve elmacık kemiğime dolgu yaptım ıkısı 2 cc koydu ama fark çoktu yani çok guzel oldu 1200 lira verdim 1 sene olacak daha duruyorlar yani biraz cesaretli olun iyi hekimi bulduktan sonra korkmayın:KK66:

Eski resmim yok bi ara yeni resim koyarım doktorumda öyle bilindik bi doktor değil dr şebnem utku ben tanımıyordum tavsiye üzere gittim senin doktorunda çok ıyı biri bence gözaltına yaptır eminim çok guzel olacaksın :KK66:

Bende burda ki yorumlardan yola cikarak Mehmet Akgun 4 bolge icin dolgu yaptirdim. Sonuc bekledigim gibi olmadi. Yuzumde dolgu yok gibi. Burda ki olumlu yorumlarin kullanicilari engellenmis gordum. Reklam amacli olumlu yorumlarin dondugunu anlayamadim hali ile. Lutfen arastirin oyle gidin. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

X