Kızlar mutlaka okuyun ve yorum yapmadan gecmeyin cünkü yardımınıza ihtiyacım var

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
bi arkadasım var bayadır tanısıyoruz ve ben ondan hoslanıyorum ama bu kişiye karsı soguk mu davranıyorum diye düsünüyorum nasıl hareket edebilecegimi bilemiyorum ona karsı yüz yüze konusurken cok iyi konusuyoruz anlasıyoruz ama msn de ben konusamıyorum onu sıktıgımı düsünüyorum böyle düsünmeme sebeb ise onun konsmanın arasnda hemen grsrz cıkıyorum demesi yorumlarınızı bekliyorum simdiden tsk ederm:dilcikar:

bence yüz yüzeyken direk sor onu yazdıklarının sıkıp sıkmadığını. Gerçekten sıkılıyorsa eğer zaten arkadaşın dediğini yaparsan hani o yazana kadar hiç birşey yazmazsan çocuk oh be sonunda yazmıyor ne mutlu gibide düşünebilir :1closedeyes:. Sende kendini yersin ne zaman yazacak acaba, ne kadar beklemeliyim diye. Hoşlanıyorsan hoşlandığını söyle yada belli et ama bence çok iyi tanı. Ardından daha somut bir karar ver sengözlerimebaksanab

aslında sorun ben onunla msnde son zamanlarda pek konusmuyodum hiç yazmadm dün kendi bana yazdı baya ilgiliydi cok güzel konustuk bugnde dün yazdıgı için ben slm veriyim diye düşndm verdm ama konusma cok soguk gecti ben cok mu soguk davrandm diye düsünüyorum erkeklere güvenme zorlugu cektigim için mesafeliyim galiba

Hımmm havada aşk kokusu var ne güzelzemuszemus
Arkadaşım evet msn de çok ilgilenme bencede ama yüzyüzeyken aynı sıcaklığına devam et. bence bazen en güzel taktik kafa karıştırmaktır belki oda aynı şeyi yapıyordur sana. onun duygularıyla iligli hissettiklerinden hiç bahsetmemişsin oda senle ilgileniyormu sence .yoksa hiç alakası yokmu iligileniyorsa oda seni böyle yaparak denemek istiyordur. belki kararsızdır kapılıp kapılmamak arasında kalıyordur yani ince mevular bunlar

ya benimle ilgileniyo iş yerime geldi kac kere sonra bende gittm onun iş yerine cok güzel vakit gecirdik yanıma gelcekti yine gelemedi dünde msnde işte yanına gelicem diye yazdı bugünde msnde bu olaylar oldu anlamıyorum karısık

kendini internette başka şeylerede kaptırıyor olabilir
çok var öyle oyuna zarta zurta dalıp dünyayı görmeyen o yüzden diğer şeylerden dolayı üşeniyo olabilirde yazmaya :)

aslında haklısın dün işi de vardı biliyodum o dısarı cıkıcaktı bende tamam sen hazırlan dedim buraya kadar iyiydi ben bişey daha sordum sonra cvp yazmadı cıktı msnden bende bundan sonra sinirlendim biraz cıkıstım bişeyler yazdım hala cvp yok bilmiyorum nolcak galiba abarttm cıkısmam hataydı

Beraberken iyiyseniz msn yi takma. Herkes sevmeyebilir o tür konuşmaları. msn e girdiğinde o başlatırsa konuş yoksa girme bence. Sıkılabilir veya oyun oynuyorsa, bir başkası ile görüşüyorsa kısa kesmiş olabilir.

bi arkadasım var bayadır tanısıyoruz ve ben ondan hoslanıyorum ama bu kişiye karsı soguk mu davranıyorum diye düsünüyorum nasıl hareket edebilecegimi bilemiyorum ona karsı yüz yüze konusurken cok iyi konusuyoruz anlasıyoruz ama msn de ben konusamıyorum onu sıktıgımı düsünüyorum böyle düsünmeme sebeb ise onun konsmanın arasnda hemen grsrz cıkıyorum demesi yorumlarınızı bekliyorum simdiden tsk ederm:dilcikar:

bacım arada bir çekim varsa zaten olay kendilğinden sonuca bağlanacaktır hadi hayırlısı:hooray:

cnm sen ondan hoşlanıyorsun ama o senden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş olarak mı yaklaşıyor sana? eğer senden hoşlanıyorsa msn de felan sakın üstüne düşme bırak o yazana kadar yazma çünkü o zor kızları seviyor gibi geldi bana o yazınca herşey güzel ama sen yazınca çok iyi değilse zoru seviyordur belki... ya da bu çocuğun huyu budur canı ne zaman istiyorsa o zaman sana yaklaşıyordur dikkat et buna diğer tavırlarına da bak çünkü bir ilşkiye başlarsanız seni çok üzer o isteyince arar sen arasın sıkılmış gibi yapar felan sende çok üzülürsün cnm belki bunları düşünmek için çok erken ama ilerde üzülmemen için diyorum umarım öyle değildir

ama yardm edin aramızdaki sey arkadskılmı baska bişey mi tereddütteym bana göre arkdasca degil ama emin de olamıyorum nasıl cözerim yazarsanz sevinirim

bugün geldi sordm sıkıldnmı o gün msndeyken diye hayır dedi senden sıkılmam dedi işim vardı dedi dünde zaten yazdı özürdiledi ama arkadscamı işte ondan emin olamıyorum

zaman ilerledikçe anlaşılır ne niyette olduğu...
Sen arkadaşlığından keyif alıyorsan şimdilik onun tadını çıkar..
ışin rengine göre davranırsın...

Ay...ne güzel kızzz...sen liseli misin?

Back
X