Kızlar mutlaka okuyun ve yorum yapmadan gecmeyin cünkü yardımınıza ihtiyacım var

bırak sürebildiği kadar böyle sürsün ilşkiniz çünkü onu daha iyi tanırsın ilişki halindeyken tanırken çok zorlanırsın yıpranırsın ama bu durumdayken öğrenirsen huyunu suyunu ona göre karar verirsin

cnm erkekler genelde internette başka şeylerle meşgul olurken gözleri msn falan görmez oyun maç vs:D yüz yüze iken sor bence

kendini internette başka şeylerede kaptırıyor olabilir
çok var öyle oyuna zarta zurta dalıp dünyayı görmeyen o yüzden diğer şeylerden dolayı üşeniyo olabilirde yazmaya :)

kızlar ben de KK ya takıldığımdan beri sevgilimle msn hayatımız bitmiş bulunuyor :) Hatta kıskanıyor beni sizlerden zemuszemus o da muhtemelen bi yerlere takılıyodur,oyun vs..

bırak sürebildiği kadar böyle sürsün ilşkiniz çünkü onu daha iyi tanırsın ilişki halindeyken tanırken çok zorlanırsın yıpranırsın ama bu durumdayken öğrenirsen huyunu suyunu ona göre karar verirsin

haklısın böyle onu daha iyi tanrm ama sabrszm biraz galiba korkuyorum bi yerde biter diye uzaklasrz diye adı konsun istiyorum

size bişey sorcam cvp bekliyorum gecen geldi iş yerime sırf senin için geldm dedi msnde sıkılıp sıkılmadıgınıda sordum oda senden hiç sıkılırmıyım dedi sizce arkadasca mı bu olay

bence bekle o yazsin sana sende ondan sonra yaz,yada o seninle konusmaya calissin,ilk adimi o atsin,eger konusmanin ortasinda hep hadi ben gidiyorum görüsürüz diyorsa

msnde konuşup konuşmamak fazla önemli değil ki
önemli olan yüz yüze iletişim
hem fazla muhabbet iyi değil msnde bence

bence senden hoslanıyor yoksa yanına falan ugramaz msn den yazmayabilir belki müsait olamıyordur hem senden sıkılmam demiş zamana bırak bence sonu güzel

canım bence yüzyüze geldiğinde açık ve net sor bir öyle bir böyle davranması hoş değil erkeklerede güven bana saçma geliyor güvenme ne olursa olsun herşey açık ve net olursa daha yolunda bir ilişkiniz olur diye düşünüyorum. tabi karar senin...

ah benim sabırsız arkadaşım herşeyi oluruna bırakmazki kızlar benim arkadaşımda bir huy var çok aceleci olayları zamana bırakmaz ve çok kafasına takar küçücük bir lafı bile çocuk sinirlense neden sinirlendi neye sinirlendi bişiymi yaptım benden sıkıldımı işte böyle oluruna bırakmaz aman diyip geçmez keşke oluruna bıraksa herşey hallolacakta canem benim takma kafana güzelsin tatlısın şirinmi şirinsin sabret o koşa koşa gelcek sana

Back
X