Kızlar napabilirim, dolandırıldım?

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
Selam hanımlar.
Ben cuma günü yeni açılan bi internet sitesinden çok uygun fiyata iki ürün sipariş ettim. Kapıda ödemeli idi. Telefonla beni arayıp onaylıyor musunuz dediler evet dedim. Buraya kadar normal. Ama gelin görün ki, bugün siparişler dağıtılmış ve herkese istediğiyle alakası olmayan, piyasada on liraya bile bulunabilen ürünler gitmiş. Face sayfasına şikayetler yağdı ve sayfayı kapattılar. İnternet sitesi de error veriyor. Benim ürünlerim daha gelmedi, gelirse napayım? Kabul etmeme gibi hakkım vardır illa ki. Kargocuya kapıyı açmasam ertesi gün ararlar gelin alın diye. Bana bi yol gösterin. Çünkü bunlar yüzde yüz dolandırıcı.

urunu almayıp ıade edın derım
yada kargocuya hıc yanıt vermezsenız subede bekler bekler bı sure sonra gerı gonderılen subeye urun gıder

Tamam canım, kapıda ödemeliymiş, almazsınız, iade edersiniz, neyseki peşin ödememişsiniz...
Yanlış biliyor olabilirim, sanırım ürünü açmamak gerekiyor. Açarsanız almak zorunda kalırsınız ve kendi imkanlarınızla iade edebilirsiniz ancak, bu durumda da karsınızda muhatap yok sanırım.....

Son düzenleme:
Pahalı bişey miydi? Kapıda ödemeli olması iyimis. Ürünü teslim al,paketi aç istediğin ürünse ödeme yaparsın. Eğer değilse farklı ürün geldi diye tutanak tutturup iade edebilirsin

Kapıyı açmayın, evde yokmuş gibi davranın. ALLAH tan kapıda ödeme seçeneğini seçmişsiniz. Hiç bir sorun çıkmaz, çmayın kapıyı.
Tamam o zaman öyle yapayım, kargocu laftan anlamaz bişey çıkar bi de korkuyorum. İki saat açıklama yaparım, sonra beni ilgilendirmez derse o zaman kötü olur işte.

Selam hanımlar.
Ben cuma günü yeni açılan bi internet sitesinden çok uygun fiyata iki ürün sipariş ettim. Kapıda ödemeli idi. Telefonla beni arayıp onaylıyor musunuz dediler evet dedim. Buraya kadar normal. Ama gelin görün ki, bugün siparişler dağıtılmış ve herkese istediğiyle alakası olmayan, piyasada on liraya bile bulunabilen ürünler gitmiş. Face sayfasına şikayetler yağdı ve sayfayı kapattılar. İnternet sitesi de error veriyor. Benim ürünlerim daha gelmedi, gelirse napayım? Kabul etmeme gibi hakkım vardır illa ki. Kargocuya kapıyı açmasam ertesi gün ararlar gelin alın diye. Bana bi yol gösterin. Çünkü bunlar yüzde yüz dolandırıcı.
kargoyu teslim almazsın olur biter. geri gönderirsin yani.

Selam hanımlar.

Kargo gelince almıyorum ben sipariş etmedim bu ürünü de haberim yok de ama sakın bekleyin ben bi açayım bu ürünü bakayım demeyin kurye hemen paketi bırakıp gidiyor size fırsat vermiyor. Siz almıyorum deyin kabul etmeyin eğer kapıyıda açmazsanız ürün kargo bayisine gider 3 gün içinde de almazsanız satıcıya gider. Ben böyle bişey sipariş etmedim diyebilirsiniz.

Pahalı bişey miydi? Kapıda ödemeli olması iyimis. Ürünü teslim al,paketi aç istediğin ürünse ödeme yaparsın. Eğer değilse farklı ürün geldi diye tutanak tutturup iade edebilirsin
Toplam 70 tl vericem. Ama paketi açsam bile hüsran olcak çünkü alanlar foto atmış, alakasız ve adi şeyler gönderilmiş.

X