KIZLARRRRR COK KOTUYUUUMM.OLMEK ISTIYORUM..OLMEKKKKKKK..ANAMDAN EMDIGIM SUT BURNUMDAN GELDIII.BITII GITTI HER SEYYYY..ONUDA ISTEMIYORUMARTIKKK.O BENIM KIZIM OLAMAAAAAZZZZZZZZ.OLAMAZZZZ.OLSEM ,OLSEMMM.SIMDI BIR FELAKET OLSADAAA HER KEZ OLSEEE.HAYAT BITSEEE.BITSEEE..
WAtsap sifresini actirdimm.bu benim kizimm olamaz.artik bitti gittiii.artik burdanda cikiyorum.derdimde yoookk.dermanimdaaaaa...artik hic kimse bana derman olamazzzz..hickimseee.olse birdamla goz yasim akammaaaaaazzz...akmaz.
babsi alir takar koluna alisverise yemege ,gezmelere goturur.
Bizi bir gorseniz abla kardes,esimide abisi sanirlarrr...arkadas gibi gezeriz.eve gelir babamla sunu planladik anne der...disaridan her kez der senin kadar cocuklarina duskun birini gormedik....
Bence de oyle. Buyuk saygim var anne babalara. Ama hiçbir ebeveynin cocugundan tiksinmek ve "benimle konusunca tuylerim diken diken oluyor " tarzinda yorumlar yapmaya hakki olmadigini dusunuyorum. Hele de ufak bir cocuksa. Psikolojik problemleri varaa ebeveyn ondan tiksinmekle degil tedavisini yaptirip her turlu cocuguna kucak acmakla yukumludur. Kimse kimseyi zorlamiyor ki dogursun diye, basimiza gelebilecek her seyi ayrintisiyla dusunup ona gore karar vermeliyiz cocuk sahibi olurken. Zorluklari agir basiyorsa da yapmayacagiz.anne baba olmak ne kadar zor
KIZLARRRRR COK KOTUYUUUMM.OLMEK ISTIYORUM..OLMEKKKKKKK..ANAMDAN EMDIGIM SUT BURNUMDAN GELDIII.BITII GITTI HER SEYYYY..ONUDA ISTEMIYORUMARTIKKK.O BENIM KIZIM OLAMAAAAAZZZZZZZZ.OLAMAZZZZ.OLSEM ,OLSEMMM.SIMDI BIR FELAKET OLSADAAA HER KEZ OLSEEE.HAYAT BITSEEE.BITSEEE..
WAtsap sifresini actirdimm.bu benim kizimm olamaz.artik bitti gittiii.artik burdanda cikiyorum.derdimde yoookk.dermanimdaaaaa...artik hic kimse bana derman olamazzzz..hickimseee.olse birdamla goz yasim akammaaaaaazzz...akmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?