Yaşınız ve eğitim durumunuz nedir?Baska bi knu acmiştim ama kimse cewap yazmadi. Galiba yanliş yere yazdim.daha dün katıldım cunku. Neyse knuya gireyim. Biz 4kardesiz we kendimizi bildik bileli hep bbm bizi ynetir. Bi is yapmak istesek sen yapamazsın der. Bide ne gerek war diye meşhur bi lafi war.hep eleştirir bizi hep. Izmird dogdum buyudum ama izmirin hic bi yerini bilmiyom. Bi kac yer hariç.ewlenip ewlenmeyecegime dahi bbm karisiyo
24yaşındayım lise 1terkYaşınız ve eğitim durumunuz nedir?
Malesef ebeveynlerimizin karakterlerini belirleme şansımız yok,söz sahibi olmanız gerektiği zamanlarda bile yaptırımcı olmak istiyorsa (tabi ki sizin faydanıza)artık kararlar verebilecek yaşta olduğunuzu hatırlatıp bunun üzerine konuşmanız gerekli...Sakin ve saygı çerçevesinde...Çalışıyor musunuz?24yaşındayım lise 1terk
Buna da baban mı karar verdi ? Eğitim hayatına devam etseydin, uzaklaşma şansın da olurdu .24yaşındayım lise 1terk
Senelerdir konusuyorum ama hep sus be üf diyolar. Yanlis yaptiklaqina dahi ınanmıyolaq. Dün yuzum asıkti annemd işe gtsin dmis bbama bakalım canımMalesef ebeveynlerimizin karakterlerini belirleme şansımız yok,söz sahibi olmanız gerektiği zamanlarda bile yaptırımcı olmak istiyorsa (tabi ki sizin faydanıza)artık kararlar verebilecek yaşta olduğunuzu hatırlatıp bunun üzerine konuşmanız gerekli...Sakin ve saygı çerçevesinde...Çalışıyor musunuz?
Ne yazık ki ben kendim isteyerek bıraktim. Cahillık etmişim.snra disardan okuyayım ddim onada izin wermedhBuna da baban mı karar verdi ? Eğitim hayatına devam etseydin, uzaklaşma şansın da olurdu .
24 yaşındaki bir insanın kendi hayatı , kendi kararları olmalı ..
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da!Senelerdir konusuyorum ama hep sus be üf diyolar. Yanlis yaptiklaqina dahi ınanmıyolaq. Dün yuzum asıkti annemd işe gtsin dmis bbama bakalım canım
Bunun için izin istemene gerek yok ..hemen kaydını yaptır ve başla .bir tanıdığım 32 yaşında başlayıp 34 de bitirdi .çalışmadığını söylüyor .okulun sitesinden birkaç test çözmüş sadece ..liseyi bitirince de üniversiteye başlarsın .başardığını görürse karışamaz. Annenden destek iste. .Ne yazık ki ben kendim isteyerek bıraktim. Cahillık etmişim.snra disardan okuyayım ddim onada izin wermedh
Izinsiz bisey yaparsam mahweder beniBunun için izin istemene gerek yok ..hemen kaydını yaptır ve başla .bir tanıdığım 32 yaşında başlayıp 34 de bitirdi .çalışmadığını söylüyor .okulun sitesinden birkaç test çözmüş sadece ..liseyi bitirince de üniversiteye başlarsın .başardığını görürse karışamaz. Annenden destek iste. .
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da!
Eğitim ve meslek insanın öz güvenini yerine getirmek için bir basamak,sizi alıkoyan nedir bunlardan?...Buna cevap babanız değildir herhalde?[/QUOTE okul olmayinca meslekte yok. 6sene önce 2yıl tekstild clistım sadece. Ama ne yazık ki hep babam kısıtladi.
Ise baslarsam önce para biriktircem snra isi bıraktıgı sölemicem o sekild gtcem okula ise gdiym gbi. Bkalim duşuncem buO zaman şimdi tam tersinden başlayın,geç kalmış sayılmazsınız...
Açık liseye kaydınızı yaptırın ve babanıza bu konuda karşı çıkarsa kararlı olduğunuzu belli edin...Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir....
Evini ayır o zamanIzinsiz bisey yaparsam mahweder beni
Ewlatlıktan red etsin diyon yani. Ah canım keşke mümkun olsa keşkeEvini ayır o zaman
O kadar mı ? O zaman hergün okula gitmek istediğinden bahset .. kendi kararlarından ... bir yerden sonra kırılır inadı ve 4 yaşında değil 24 yaşında olduguna kanaat eder ..Ewlatlıktan red etsin diyon yani. Ah canım keşke mümkun olsa keşke
Ise baslarsam önce para biriktircem snra isi bıraktıgı sölemicem o sekild gtcem okula ise gdiym gbi. Bkalim duşuncem bu
Sınawa girilmiyo mu?İşi bırakmanıza gerek yok ki açık lise için. Sadece sınavlarına gireceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?