- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
ben de 2015 yazında evleneceğim ama şimdiden epeyce birşey aldım sanırım, ev tekstili kısmını hallettim büyük ölçüde. para da biriktirilebilir elbette ama evlilik yaklaştığında ihtiyacı karşılama dürtüsüyle yapılan alışverişin şu andaki gördüğümü heveslendiğimi beğendiğimi ala ala biriktirmenin zevkini vereceğini sanmıyorum:) bir de herşey son ana bırakılınca ister istemez telaşe olacak, bazı şeyler oldu bittiye gelecek, bazılarında ekonomik davranmak gerekecek.. şimdiden özene özene alıyorum denk geldikçe.
büyük parçalar ve son anda alınması gereken elektronikler için de para biriktiriyoruz.
aldıklarımı Marttle Hanım'ın Çeyizleri topiğinde görebilirsin:)
Bence en mantıklısı 2 sene boyunca alışveriş yapmak ama acele etmeden...Hangi ürünün indirmine kampanyasına denk gelirseniz alın.Kampanyası olmayanı sonra alabilirsiniz nasılsa aceleniz yok.
Benim de böyle geniş bir vaktim vardı,hep bekledim ne indirime girdiyse onu aldım,çok avantajlı oldu : )
tesekkür ederim kızlar. arastırabileceğim indirimleri takip edebileceğim acelem olmayan bu vakitleri değerlendirmeye karar verdim.çok begendiğim şeyleri,indirimli bulduklarımı alıp geri kalanı biriktircem inşAllah
bizim de ne zaman evleneceğimiz belli değil ama ufak tefek şeyleri alıyoruz hatta mobilyalarımızı da aldık tarzımız belli çünkü aşağı yukarı. Modern ve orjinal şeylerden hoşlanıyoruz. O yüzden ona uygun mobilyalar bulduk işte bu dedik kaçırmadık aldık. Onun dışında misafir yemek takımıdır işte tencere seti falan alma ama o ufak tefek günlük yemek tabakları kullanmaktan hoşlanabileceğin bardaklar falan filan ne bulursan al at kenara çünkü bunlar da başlı başına masraf olacak sana. Ben şuan ufak ufak dolduruyorum ki düğün tarihi yok ortada nişan bile yok
Nişan bile yo mobilyaları almışsınız balsu ne kadar hızlısınız :26:bizim de ne zaman evleneceğimiz belli değil ama ufak tefek şeyleri alıyoruz hatta mobilyalarımızı da aldık tarzımız belli çünkü aşağı yukarı. Modern ve orjinal şeylerden hoşlanıyoruz. O yüzden ona uygun mobilyalar bulduk işte bu dedik kaçırmadık aldık. Onun dışında misafir yemek takımıdır işte tencere seti falan alma ama o ufak tefek günlük yemek tabakları kullanmaktan hoşlanabileceğin bardaklar falan filan ne bulursan al at kenara çünkü bunlar da başlı başına masraf olacak sana. Ben şuan ufak ufak dolduruyorum ki düğün tarihi yok ortada nişan bile yok
Nişan bile yo mobilyaları almışsınız balsu ne kadar hızlısınız :26:
Durum tam olarak şu ki hadi düğün olsun dediğimiz anda eşyaya dair borcumuz ve telaşımız kalsın istemiyoruz ben o dönemde hem pikolojik olarak hem de maddi ve zamansal olarak düğüne odaklanmak istiyorum. Güzel ve özel bir düğün istediğim için ve aşkitom hiçkimseden maddi destek kabul etmediği için bu bizim için güzel bir çözüm oldu. Diğer türlü de halledebilirdik ama tam olarak bizi yansıtan eşyaları bulduk almamamız için sebep yoktu o yüzden aldık. Şimdi düğün olacağı zaman sıfır borç ve sıfır eşya ev stresi ile ben düğüne gelinliğe damatlığa mekana çiçeklere böceklere davetiyelere odaklanabilirim. Her türlü detay benden geçebilir artık maddi olarak da istediğimiz gibi bir düğün yapabiliriz bu sayede . Diğer türlü olsaydı hem eşyalar hem düğün daha ağır olacağı için mecbur düğünden kısılacaktı ki benim hiçbirşeyden kısmaya tahammülüm yok
Hmm mantıklı gerçekten deDurum tam olarak şu ki hadi düğün olsun dediğimiz anda eşyaya dair borcumuz ve telaşımız kalsın istemiyoruz ben o dönemde hem pikolojik olarak hem de maddi ve zamansal olarak düğüne odaklanmak istiyorum. Güzel ve özel bir düğün istediğim için ve aşkitom hiçkimseden maddi destek kabul etmediği için bu bizim için güzel bir çözüm oldu. Diğer türlü de halledebilirdik ama tam olarak bizi yansıtan eşyaları bulduk almamamız için sebep yoktu o yüzden aldık. Şimdi düğün olacağı zaman sıfır borç ve sıfır eşya ev stresi ile ben düğüne gelinliğe damatlığa mekana çiçeklere böceklere davetiyelere odaklanabilirim. Her türlü detay benden geçebilir artık maddi olarak da istediğimiz gibi bir düğün yapabiliriz bu sayede . Diğer türlü olsaydı hem eşyalar hem düğün daha ağır olacağı için mecbur düğünden kısılacaktı ki benim hiçbirşeyden kısmaya tahammülüm yok
Durum tam olarak şu ki hadi düğün olsun dediğimiz anda eşyaya dair borcumuz ve telaşımız kalsın istemiyoruz ben o dönemde hem pikolojik olarak hem de maddi ve zamansal olarak düğüne odaklanmak istiyorum. Güzel ve özel bir düğün istediğim için ve aşkitom hiçkimseden maddi destek kabul etmediği için bu bizim için güzel bir çözüm oldu. Diğer türlü de halledebilirdik ama tam olarak bizi yansıtan eşyaları bulduk almamamız için sebep yoktu o yüzden aldık. Şimdi düğün olacağı zaman sıfır borç ve sıfır eşya ev stresi ile ben düğüne gelinliğe damatlığa mekana çiçeklere böceklere davetiyelere odaklanabilirim. Her türlü detay benden geçebilir artık maddi olarak da istediğimiz gibi bir düğün yapabiliriz bu sayede . Diğer türlü olsaydı hem eşyalar hem düğün daha ağır olacağı için mecbur düğünden kısılacaktı ki benim hiçbirşeyden kısmaya tahammülüm yok
bizim de ne zaman evleneceğimiz belli değil ama ufak tefek şeyleri alıyoruz hatta mobilyalarımızı da aldık tarzımız belli çünkü aşağı yukarı. Modern ve orjinal şeylerden hoşlanıyoruz. O yüzden ona uygun mobilyalar bulduk işte bu dedik kaçırmadık aldık. Onun dışında misafir yemek takımıdır işte tencere seti falan alma ama o ufak tefek günlük yemek tabakları kullanmaktan hoşlanabileceğin bardaklar falan filan ne bulursan al at kenara çünkü bunlar da başlı başına masraf olacak sana. Ben şuan ufak ufak dolduruyorum ki düğün tarihi yok ortada nişan bile yok
canım cook güzel düşünmüşsünüz ben de kendi adıma böyle istiyorum düğün zamanı vs borcum kalmasın,erkek arkadasımda para biriktirmeye calısıo sımdıden bu sekilde dugunden sonra az borcumuz olur inşAllah. Allah cümlemizi nazarlardan saklasın
Bendensin :) Benimde düğün tarihim belli değil ama başladım almaya bende beyaz eşyalara gircem en kısa sürede ufak tefek görüp beğendiklerimi topluyorum indiriminde sonradan telaş olmasın diye. Başta banada mantıklı gelmişti para biriktirip almak ama sonrada çok telaşa girebilceğimizi düşündüm vazgeçtim. En güzeli ufak ufak almak para en azından bir yere bağlanmış olur. Elinde kalmaz ve eksikler tamamlanmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?