- 29 Ekim 2014
- 9
- 0
- 1
- Konu Sahibi sura_nur34
-
Tesekkurler oncelikle. Ama o gün benim söylemlerimden rahatsiz oldugunu belirtti. Karsilikli sebepleri konustuk. Ve tekrar sohbet ederken fikri degismeye basladi (olumlu yonde)Hmm.ne istedigini bilmeyen bir erkek.demekki yan yana gelince tabiri caizse o elektrigi alamadi.cunku ben insanlarin internet yada telefondan konusmalarindan cok birbirine gozlerine baktigindaki o uyuma inananlardanim.sende bosver gitsin.
Bana samimi gelmedi ne istediğini bilmiyor bu. Bi oyle bi böyle eğlence arıyor kendine heralde
Tesekkurler oncelikle. Ama o gün benim söylemlerimden rahatsiz oldugunu belirtti. Karsilikli sebepleri konustuk. Ve tekrar sohbet ederken fikri degismeye basladi (olumlu yonde)
aynen ağzının payını ilişkini yani arkadaş?hatun?komşu kızı sendromunu ona bırakıp kesmelisin bence .bırak o düşünsün..Peki sizce arkadas olarak konusmaya devam etmeli myim. Yoksa iyi bi agzinin payini verip ilişiği kesmeli miyim
Kes muhattabini kişilikli karakterli birini bulabilirsinPeki sizce arkadas olarak konusmaya devam etmeli myim. Yoksa iyi bi agzinin payini verip ilişiği kesmeli miyim
Merhaba hanimlar. Ben bi cocukla tanıştım. Onunla mahallede karşılaşmıştım. 5 ay aradan sonra tekrar gördüm ve bu defa tanıştık. Faceten konuştuk. Sabah 4e kadar. Ve benden hoslandigini söyledi. Daha sonra 1 defa buluştuk. O bulusmada bana hatun, arkadasim, kardesim, komsu kizi gibi seyler soyledi. Karar ver dedim. Arkadas kalmak istedigini belirtti. Bulusmada ona bi hareketim ters gelmis olmali. Suan arkadas olarak konusuyoruz ve bana ben bu halini sevdim, asik olmayayim Sonra bu kötü dedi. Nadiren konusuyoruz. Sen benim canimsin diyor. Ama bi ilerleme yok. Sizce ne yapmaya çalışıyor
25 yaşında, askerligi bile yapmışKac yasinda bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?