KIZLAR NE OLUR BAKAR MISINIZ

Bu da akşama kadar beklemiş hali sanki ikinci çizgi gitmiş gibi değil mi...

Eklentiler

• 20170704_220055.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 69
Canım Rabbimin izniyle hamılesın fazla telaş yapma kendını kasma benden tavsıye aynı durumu bende yaşadım aynı bu sekıldeydı yaptıgım testler velhasıl verdıgım beta hcg de çıkmıştı ama heyecandan dusuk tehlıkesı yasamıstım neye şaşırdım bılıyormusun mademki bu kadar heyecanlı ve ıstenılen bır gebelık neden 2-3 tane daha test almadın onları da yapar fazlasıyla emın olurdun ama en garantısı kan tahıllı

Ya öylesine yaptım eşim varikosel ameliyatı oldu şuan pek mümkün gözükmüyordu eşine ilaç almas gitmiştim bi anda ağzından çıktı böyle bo sonuç beklemiyordum umarım vardır..

24 saat boyunca bir testi inceleyerek kanıya varmaya çalışmayın, testlerin kullanım kılavuzlarını okuyor musunuz, öyle saatlerce beklemenin hiçbir anlamı yok. 5 dk yeterli. Sonrası zaten doğru sonucu vermiyor.

Merak ettim umarım güzel haberlerle gelirsiniz:)

Gebeyim az önce öğrendim:))

İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok dikkat et bol bol et ve süt ürünleri tüket ve folik asit kullan
Amin amin inşallah dua edin ne olur kalp atışını duyalım haftaya :) evet kullanmaya başladım sabahalri 1 bardak süt 1 yumurta ve 1 kaşık pekmez,yiyorum sonra ki zamanlar da meyve ve kesinlikle etli sebze yemeği ve aksam da etli yemek baska bisey yiyemiyorum yani tatli ivie zivir olarak canım hic bisey istemiyor,,ilginiz için çok teşekkür ederim

öncelikle hayırlı ugurlu olsun canım saglıklı bir şekilde kalp atışnıda duyarsın inşallah bende 3 yıldır deniyorum olmuyor daha 4 gün önce benim eşimde varikosel ameliyatı oldu iki taraftan doktor 15 gün verdi bize siz ne yaptınız ne kadar bekledin ve herhangi başka birşey yaptınız mı

Merhaba hayırlı cumalar :) tesekkur ederim :)Güzelim 3 ay oldu ameliyat olalı ama 2,ayımda hiç beklenmedik bi şekilde hamile kaldım esiminki cok uc noktadaydı artık yani çok kötü durumdaydı hiç fark edilmemiş bebek isteyip olmayınca öğrendik doktor bize 3 ay sonra testleri tekrar edip durumuna bakıcaz dedi ama gerek kalmadı şükür:) ama sana bi tavsiy e de bulunym tabiki Rabbimin izninden sonra 1 kg hakiki zeytinyagiyla yarın kg inciri karıştır buz dolabında 3 gün beklet hergun sabah akşam ver ac karnına hergun sabah kalkar kalkmaz 3 haşlanmış yumurta ben inşallah bu sayede hamile kaldım dene hiç ihmal etme bıkmayın zor geliyor bazen ama sonucları guze l olucak insallah

allah razı olsun teşekkür ederim benim eşimde askerde varikosel olmuş bizde bebek neden olmuyor diye araştırırken özel doktor fark etmiş askerde yapılanda yenilemiş kendini sogan kürü keçiboynuzu felan yaptıkta zeytinyagı incir yapmamıştım ya ben çalışıyorum degil yumurta dogru dürüst kahvaltı bile yapamıyorumki ama elimden geleni yapacagım yinede biraz tempolu bir iş yerim var bizimde ilk randevuyu 10 gün sonraya atmıştı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşşallah

Inşallah canim benim :) ne olur sizde bana çok dua edin ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…